UUSIMMAT

Erikoisia paloja tekniikan historiaa myynnissä, perusta vaikka oma Google Glass -huoltopalvelu

11.08.2017 12:35 | Muropaketin toimitus

Googlen Glass-älylasit tekivät yllättävän paluun yritysmaailmaan suunnattuna laitteena. Kuluttajapuolen Glass Explorer Edition haudattiin kaikessa hiljaisuudessa lopullisesti, mutta sen tarinalle on nyt saatu erikoinen jälkikirjoitus Ebayn kautta.

Nettihuutokauppaan on nimittäin ilmestynyt erittäin sekalainen kokoelma Google Glass -aiheista tavaraa. Myyjätahona on ilmeisesti yritys, joka ostaa suurilta yhtiöiltä näiden tekniikkaromua köntässä, ja pyrkii lyömään rahoiksi kasoista löytyneillä ”aarteilla”.

Tarjolla on esimerkiksi laaja valikoima varaosia, kuten näyttöjä, akkuja, kameroita ja muuta. Lisäksi listoilla on kookkaampia laitteita, joista joitakin on käytetty lasien testaamiseen, ja joitain ilmeisesti tuotekehityksessä Glassia luodessa.

Joillakin tavaroilla tuskin on enää mitään muuta kuin keräilyarvo, myynnissä on esimerkiksi muotteja lasien sankojen tekemiseen. Eksoottisimmasta päästä ovat hologrammikiekot, joissa ei ole mitään merkintöjä, mutta joiden kerrotaan olleen osa Glassin kehitystyötä.

Tuotteilla on suorat ”Osta heti”-hinnat, mutta myyjä on valmis ottamaan myös tarjouksia vastaan.  Myyjä lupaa myös lähettää ainakin osan myynnissä olevista tuotteista tarvittaessa vaikkapa Suomeen.