UUSIMMAT

Mass Effectillä ja Extras-brittikomedialla on odottamaton yhteys, paljasti pelin animaattori Twitterissä

22.11.2017 13:45 | Muropaketin toimitus

Animaattori Jonathan Cooper on paljastanut asioita kymmenenvuotiaan Mass Effectin kehityksestä Twitterissä. Hänen mukaansa brittikomedia Extras innoitti pelin tavan kuvata keskusteluja.

Mass Effect (2007) on valtavaksi pelisarjaksi kasvanut scifi-roolipeli, jonka julkaisusta tuli toissapäivänä kuluneeksi kymmenen vuotta. Extras (tai suomalaisittain Tahtoo tähdeksi kanssa) taas on The Officen luojana tunnetun Ricky Gervaisin tähdittämä brittiläinen komediasarja, joka esitettiin vuosina 2005–2007.

Äkkiseltään nämä teokset eivät liity toisiinsa mitenkään, mutta Mass Effectin animaattori Jonathan Cooper on paljastanut yllättävän yhteyden niiden välillä. Kuten Video Gamer kertoo, on Cooper julkaissut Twitter-tilillään kiinnostavia nippelitietoja sarjan kehityksestä, ja yksi näistä liittyy Extrasiin.

”Mass Effectissä käyttämäni olan yli lähikuva oli Ricky Gervaisin Extrasin innoittama”, Cooper kertoo. ”Tämä ei ole vitsi – koko sarja rakentui nolojen, läheltä käytyjen keskustelujen varaan.”

Alla olevassa twiitissä Cooper jakaa myös muutaman Extrasin kuvakaappauksen, jotka tukevat hänen väitettään. Nykyisin Cooper toimii animaattorina Naughty Dog -studiolla, ja hän työstää myös oppikirjaa videopelianimaatiosta.