Käytösongelmista tunnettu ammattilaispelaaja lensi ulos Overwatch Leaguesta

12.03.2018 18:49 | Muropaketin toimitus

Overwatch Leaguessa pelaava Dallas Fuel on purkanut Félix ”xQc” Lengyelin sopimuksen. Temperamenttinen xQc on tunnettu huonosta käytöksestään sekä muiden pelaajien haukkumisesta.

Blizzardin pyörittämässä Overwatch Leaguessa pelaava Dallas Fuel on tiedottanut, ettei tank-roolia pelannut Félix ”xQc” Lengyel kuulu enää joukkueen kokoonpanoon. Kotakun mukaan xQc:n sopimuksen oli määrä kattaa koko Overwatch Leaguen ensimmäinen kausi, mutta sopimus purettiin yhtämielisesti molempien osapuolien välillä.

xQc tunnetaan sekä taitavana Winston-sankarin pelaajana että melkoisena rääväsuuna. Tammikuussa xQc laitettiin hyllylle Overwatch Leaguen toimesta, kun tämä haukkui Houston Outlawsia edustavaa Austin ”Muma” Wilmotia tämän homoseksuaalisuudesta. Hyllytyksen vuoksi xQc ei saanut edustaa Dallas Fuelia Overwatch Leaguessa.

Dallas Fuelin omistaja Mike Rufailin mukaan xQc on kuitenkin hyvin taitava pelaaja ja tämä näkee hänellä loistavan tulevaisuuden. Samalla Rufail kiitti xQc:tä tämän ajasta Dallas Fuelin rivissä.