UUSIMMAT

Lumia-puhelimien pakkaustyyli muuttuu

18.05.2014 20:56 | Juha Kokkonen | 5

Lumia 630

Microsoft toi viime viikon torstaina Suomessa myyntiin ensimmäisen Windows Phone 8.1 -pohjaisen älypuhelimensa – edullisen hintaluokan Lumia 630:n. Myös TaskuMuro sai oman testikappaleensa torstaina ja paketissa lähettäjäksi oli ensimmäistä kertaa merkitty Microsoft Mobile Oy. Paketin sisältä paljastui pieni yllätys, sillä Lumia 630:n pakkaus ei noudattanutkaan Nokian pitkään käyttämää pirteän sinistä väritystä, vaan litteäpintainen valkoinen pahvirasia oli pääväriltään valkoinen. Ainakin testikappaleen pakkauksesta löytyi kuitenkin vielä Nokian logo ja Nokia Lumia 630 -teksti. Lumia 630:n pikatesti nähdään TaskuMurossa kesäkuun alussa.

Keskustelu

Ihan tyylikäs tuo uusi pakkaus, vaikka eipä tuossa Nokiankaan käyttämässä tyylissä mitään vikaa ollut. :-)) Toki luontevaa, että MS hakee omia linjoja näissä tyyliasioissa.

Mielestäni tämän tyylinen pakkaus on ollut nokialla ennenkin, ennen lumioita. N97 tais olla juuri tuollainen paketti mustana.

Paketti kuin paketti. Se revitään vaahto suussa palasiksi ja kustaan hunajaa paketin sisällölle :hammer:

Paska ei muuksi muutu vaikka kuinka pakkausta koristelee. Terveisin Lumia 620:n omistaja.

Saan Koneri

Paska ei muuksi muutu vaikka kuinka pakkausta koristelee. Terveisin Lumia 620:n omistaja.

Ja "paska" koska Microsoft…

Ei nuo halvemmat Lumput minusta ainakaan häviä saman hintalokan Anteroille (iFööniä ei tuohon hintaan saakkaan). Tietysti jos johonkin Galaxy S sarjaan vertaa niin voi olla heikompaa, mutta mitään järkeä moisessa vertailussa ei ole.

Muropaketin uusimmat