UUSIMMAT

OPPO Mix tietovuodon kohteena

26.09.2017 09:35 | Muropaketin toimitus

Kiinalaisen BBK Electronicsin alabrändit OPPO ja Vivo ovat nousseet rähinällä maailman suurimpien puhelinvalmistajien joukkoon. Näistä kahdesta OPPO on tuoreen vuodon mukaan julkaisemassa pian uutta lippulaivapuhelinta.

OPPO Mix -puhelimen GeekBench-listaus ja yksi suttuinen vuotokuva ovat tulleet julki kiinalaisella CNBeta-sivustolla. Nimen syntyperää tarvitsee tuskin metsästää huippusuosittua Xiaomi Mi Mix -puhelinta kauempaa.

Mikäli vuototiedot ovat kaikilta osin paikkaansa pitäviä, on OPPO Mixin sisällä Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, joka sykkii monien tämän vuoden lippulaivapuhelinten sisällä. Muistia laitteessa on tietojen mukaan kuusi gigatavua ja Android 7.1.1 -käyttöjärjestelmä on kuorrutettu OPPOn omalla käyttöliittymälisukkeella. Erikoisin on väite puhelimesta löytyvästä viisinkertaisesta optisesta zoomista.

GeekBenchin omilta sivuilta listausta ei löydy, joten tietoihin kannattaa suhtautua pienellä varauksella. CNBetan esittelemän kuvan mukaan puhelin olisi saanut tulokseksi yhtä ydintä käyttämällä 1907 ja montaa ydintä hyöydyntämällä 6596. Numerot ovat osapuilleen linjassa muiden Snapdragon 835 -järjestelmäpiiriä käyttävien puhelinten tulosten kanssa.

Puhelimen virallista julkistusta huhuillaan marraskuulle, jolloin olemme asiassa viisaampia. OPPOn tämän hetken lippulaivamallit R11 ja R11 Plus ovat vain Snapdragon 660 -järjestelmäpiirillä varustettuja, joten tilaa malliston yläpäässä olisi.