UUSIMMAT

Totta se on: tulta syöksevä lohikäärmedrone lentää USA:n halki tuomaan Snoop Doggille pelin

05.11.2018 11:15 | Muropaketin toimitus

Myös Snoop Dogg on kiinnostunut uudesta Spyro Reignited Trilogy -kokoelmasta, mutta hänelle peli on tulossa hyvin poikkeuksellisella tavalla.

Monet muusikot ja muut julkisuuden henkilöt pelaavat pelejä, ja rap-artisti Snoop Dogg on ilmeisesti Spyro the Dragon -pelien suuri fani. Lokakuun lopulla Snoop jakoikin Twitterissä tulevan Spyro Reignited Trilogy -pelin trailerin, ja kehui peliä tavalla, jota emme lähde suomentamaan (mutta näet sen alta).

Tämä herätti ilmeisesti julkaisijan huomion, sillä Spyro-pelikokoelman mainostamiseksi rakennettu, oikeasti tulta syöksevä Spyro-drone on nyt matkalla New Yorkista Los Angelesiin, ja kuten Eurogamer kertoo, on se ilmeisesti tuomassa Snoopille kappaleen peliä.

Alta näet Snoopin ja Spyron twiitit, sekä videon, jossa Spyro-drone on jäänyt matkan varrella kilpailemaan veneen kanssa.

Spyro Reignited Trilogy ilmestyy 13. marraskuuta PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Toivottavasti Snoop ei ole kauhean pettynyt huomatessaan, ettei fyysinen pelilevy sisällä kaikkia pelejä kokonaisuudessaan.