Uusimmat

Christopher ”Yön ritari” Nolanin scifi-elokuvalle Interstellar löytyi miespääosan esittäjä?

02.04.2013 11:19 Muropaketin toimitus

Matthew McConaughey

Christopher Nolanin seuraava ohjaustyö on kunnianhimoinen scifi-elokuva Interstellar, joka kuului aikaisemmin Steven Spielbergin to do -listalle. Nyt ensi vuonna ilmestyvälle elokuvalle on saattanut löytyä miespääosan esittäjä.

Deadline-sivuston mukaan Christopher Nolan haluaa Interstellarin pääosaan viime vuosina aikaisempia rohkeampia rooleja näytelleen Matthew McConaugheyn. Sopimusta ei ole vielä allekirjoitettu, mutta vähintäänkin omituista olisi, jos McConaughey ei ottaisi tarjousta vastaan. Nolan on tällä hetkellä Hollywoodin kuumimpia ohjaajia ja rooli Interstellarissa tarjoaisi varmasti niin nimeä kuin haastettakin näyttelijälle.

Matthew McConaughey on viime vuosina jättänyt romanttiset komediat syrjään ja keskittynyt rankempiin rooleihin. Dome.fi:n tuoreessa haastattelussa mies totesi ratkaisustaan seuraavaa: ”Haluan sekoittaa pakkaa ja tehdä mahdollisimman erilaisia rooleja. Vuosien ajan tein jotain muuta, aivan tyytyväisenä, mutta kun katsoin peiliin, havahduin ja huomasin kaipaavani tätä. Olen nyt voinut laskea hattuni hyvin vahvojen roolihahmojen päähän.”

Interstellar kertoo tutkijajoukosta, joka matkaa madonreiän kautta ajassa ja vaihtoehtoisissa ulottuvuuksissa. Elokuvan ensi-ilta on marraskuussa 2014.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Deadline