Uusimmat

Jeff Daniels: ”Nuija ja tosinuijan vessakohtaus oli pientä verrattuna siihen, mitä jatko-osassa on luvassa”

24.09.2013 09:55 Muropaketin toimitus

Nuija ja tosinuija

Kaikki Nuijan ja tosinuijan nähneet muistavat varmasti kohtauksen, jossa mustasukkainen Lloyd juottaa ystävälleen Harrylle ärhäkkää ulostuslääkettä. Ensi kerralla pistetään paremmaksi – tai pahemmaksi.

Harrya vuoden 1994 hittikomediassa esittänyt Jeff Daniels palkittiin viikonloppuna Emmylla roolistaan draamasarjassa The Newsroom. Miestä luonnollisesti jututettiin eri medioihin illan aikana. E! Onlinelle Daniels kertoi ohimennen myös Nuijan ja tosinuijan jatko-osasta, Dumb And Dumber To, joka ilmestyy ensi kesänä.

Kun Danielsilta kysyttiin, mikä Nuija ja tosinuija 2:n tekemisessä on pelottavinta ja parasta, kuului vastaus seuraavasti:

”Vai pelottavinta? Nuija ja tosinuija 2:ssa on juttuja, jotka saavat ensimmäisen elokuvan vessakohtauksen vaikuttamaan laimealta. Se kalpenee vertailussa, vaikka en voikaan paljastaa mitä on luvassa. Paras asia? Saan työskennellä komiikan neron kanssa.”

Kommentillaan Daniels viittasi luonnollisesti Jim Carreyhin, joka palaa myös 20 vuoden takaiseen nuijarooliinsa. Parivaljakon lisäksi komediaa tähdittävät Laurie Holden, Steve Tom, Rachel Melvin ja Kathleen Turner.

Elokuvateattereihin Nuija ja tosinuija 2 saapuu todennäköisesti kesällä 2014. Tarkkaa ensi-iltapäivää ei ole vielä julkaistu.

Aiheesta aikaisemmin julkaistu:

The Walking Dead -tähti kiinnitettiin Jim Carreyn seuraksi klassikkokomedian jatko-osaan 17.9.2013
Jim Carreyn uusi kuvapäivitys vahvistaa miehen paluun Nuija ja tosinuija -rooliinsa 9.9.2013
Ensi kesänä ilmestyvä Nuija ja tosinuija 2 löysi uuden näyttelijän 2.9.2013
Nuija ja tosinuija 2 saa ensi-iltansa kesällä 2014 – myös sinulla on sauma päästä mukaan leffaan 16.8.2013
Nyt se on virallista: Jim Carreyn klassikkokomedia saa sittenkin jatko-osan 19.6.2013
Keskiviikkokevennys: Mitä saadaan, kun yhdistetään Hohto ja Nuija ja tosinuija?  13.3.2013

Teksti: Tatu Junni
Lähde: E! Online