Uusimmat

Ensimmäiset kuvat Rare Exports -ohjaajan ja Samuel L. Jacksonin tulevasta Big Game -elokuvasta

07.10.2013 09:18 Muropaketin toimitus

Big Game

Jalmari Helanderin ohjaaman ja käsikirjoittaman Big Gamen kuvaukset ovat käynnissä Saksassa. Varsinaisia promokuvia saadaan vielä vartoa, mutta elokuvan Facebook-sivulla on julkaistu jo liuta making of -otoksia.

”Big Game on eeppinen toimintaseikkailu. Tämä lajityyppi on aina ollut lähellä sydäntäni, sillä tiivistunnelmaiset toimintaseikkailut sisältävät aineksia, joista katsomisen arvoiset elokuvat on tehty”, ohjaaja Jalmari Helander totesi syyskuussa.

Noin 8,5 miljoonan euron budjetin Big Gamen synopsis kuuluu seuraavasti:

”Air Force One on Suomen ilmatilassa tuomassa Amerikan presidenttiä (Samuel L. Jackson) valtiovierailulle. Matka kuitenkin keskeytyy, kun kone putoaa erämaahan, Pohjois-Suomeen, terroristien hyökkäyksessä. Järjestetyn salaliiton tarkoituksena on kaapata presidentti. Terroristien suunnitelma onkin toteutumassa täydellisesti lukuun ottamatta yhtä odottamatonta tekijää. 13-vuotias suomalaispoika, Oskari (Onni Tommila), löytää presidentin ennen terroristeja ja päättää auttaa tätä. Amerikan presidentin kohtalo on 13-vuotiaan suomalaispojan käsissä.

Big Game saa ensi-iltansa talvella 2014-2015. Tarkkaa ensi-iltapäivää ei ole vielä julkistettu.

Aiheesta aikaisemmin julkaistu:

o Rare Exports -ohjaajan Big Game -elokuvaan Rooma-sarjan Ray ”Titus Pullo” Stevenson ja Moulin Rougen Jim Broadpent 11.9.2013
o Samuel L. Jacksonin uutuuselokuva sijoittuu Suomeen 13.5.2013
o Rare Exports -elokuvalla menee lujaa 23.12.2011

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Big Gamen Facebook-sivu