Uusimmat

David Duchovnyn mukaan tapa, jollaThe X-Files -sarja lopetettiin vaatii lisää elokuvia

21.10.2013 20:00 Muropaketin toimitus

The X-Files

The X-Files juhlii tänä syksynä 20-vuotista uraansa. Aiheen tiimoilta järjestettiin ohjelmaa myös New Yorkin Comic Con -messuilla. Sarjan tähdet osallistuivat mm. paneelikeskusteluun.

Kuten olettaa saattaa, Fox Mulderia esittävältä David Duchovnylta tiedusteltiin Comic Conissa kolmannesta The X-Files -elokuvasta. Miehellä ei ollut tarjota aiheeseen juuri muuta vastausta kuin ”mielellään tekisin, mutta en tiedä toteutuuko se”. Duchovny kuitenkin perusteli samalla, MIKSI uusi elokuva olisi tärkeää tehdä.

”The X-Filesin loppuessa televisiossa oli tarkoitus, että jatkaisimme elokuvien tekemistä. En halua puhua Chrisin [Carter, sarjan luoja] puolesta, mutta voisin kuvitella, että hän jätti joitakin sarjan aiheita auki jatkaakseen niitä elokuvissa. Me kaikki olisimme pähkinöinä, jos näkisimme lisää salaliittokamaa. Se osasto oli sarjan sydän, ja olisi mahtavaa palata sen pariin”.

Uusia The X-Files -elokuvia odotellessa kannattaa tutustua IDW-kustantamon julkaisemiin sarjakuviin. Mulder ja Scully nimittäin ratkovat tuoreissa jenkkilehdissä uusia mysteerejä, ja ensi vuonna luvassa on erilaisia crossover-seikkailuja mm. Teini-ikäisten mutanttininjakilpikonnien kanssa (!).

Aiheesta aikaisemmin julkaistu:

o Simon Pegg mukaan kolmanteen The X-Files -elokuvaan? 29.8.2013
o The X-Filesin isä kolmannesta elokuvasta: ”Avaruusolennot kansoittavat maapallon” 27.8.2013
o Gillian Anderson uskoo The X-Filesin palaavan vielä: ”Uusi sukupolvi on löytänyt sarjan Netflixin myötä” 29.5.2013
o David Duchovny haluaa seuraavaan The X-Files -elokuvaan toimintaa ja kunnon budjetin 10.8.2012

Teksti: Tatu Junni
Lähde: The Hollywood Reporter