Uusimmat

Borat-tähti Quentin Tarantinon seuraavaan elokuvaan?

14.11.2011 11:31 Muropaketin toimitus

Sacha Baron Cohen

Useista elokuvarooleistaan huolimatta Sacha Baron Cohen tunnetaan yhä parhaiten Boratina ja toki myös Ali G:nä. Ensi vuosi saattaa tietää kuitenkin merkittävää muutosta näyttelijän uralla.

Sacha Baron Cohen nähdään ensi helmikuussa Hugo-elokuvassa Johnny Deppin ja Jude Law’n rinnalla. Hugo on samannimiseen kirjaan perustuva, 1930-luvulle sijoittuva elokuva orvosta, rautatieaseman seinien sisällä elävästä pariisilaispojasta joka sotkeutuu kuolleen isänsä mysteeriin.

Toukokuussa on vuorossa pääosa Saddam Husseinin menestysromaaniin ”Zabibah ja kuningas” pohjautuvassa Diktaattorissa. Elokuva kertoo diktaattorista, joka riskeeraa elämänsä varmistaakseen, ettei hänen rakkaudella piinaamaansa maahan tule koskaan demokratiaa.

Eikä siinä vielä kaikki: Sacha Baron Cohen neuvottelee parhaillaan roolista Quentin Tarantinon odotetussa Django Unchainedissa, joka saa ensi-iltansa joulukuussa 2012. Neuvottelut ovat jo pitkällä, ja Cohenin sopimus vaikuttaa varmalta. Elokuvan muita tähtiä ovat Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio ja Christoph Waltz.

Lähde: Collider