Uusimmat

Matt Damon palaa esittämään suosituinta roolihahmoansa?

16.09.2014 08:20 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/mattdamonbourne92ks92.jpg

Matt Damonin näyttelijäuran ehdottomasti tunnetuin rooli on ollut muistiongelmainen agentti Jason Bourne – Team American nukke-Mattia ei nyt lasketa mukaan. Kolme leffaa on jo takana, vieläkö luvassa voisi olla yksi?

Siltä vahvasti vaikuttaa.

Jeremy Renner ehti jo periä Matt Damonilta ”Medusa”-elokuvien pääjehun paikan, mutta nyt Aaron Cross saattaa joutua astumaan syrjään. Deadline-sivuston mukaan Universal Pictures käy nimittäin parhaillaan neuvotteluita Matt Damonin ja ohjaaja Paul Greengrassin kanssa uudesta Bourne-seikkailusta.

Jos kaikki menee kuten toivotaan, uusi elokuva ilmestyy 16.6.2016. Alkujaan tuo ajankohta oli varattu Jeremy Rennerin esittämälle elokuvalle, mutta sen julkaisua aiotaan näillä puheilla lykätä – ei kuitenkaan perua kokonaan.

Kuvio kuulostaa hieman sekavalta; kannattaako kahta agenttiseikkailua tosiaan kuljettaa rinnakkain? Nähtäväksi jää, millaisiin ratkaisuihin Universal vielä päätyy. Julma tosiasia on, että Matt Damon kiilaa Jeremy Rennerin ohi koska tahansa. Aaron Crossiin keskittynyt Medusan perintö ei nimittäin ollut läheskään yhtä kova hitti kuin Damonin tähdittämät leffat.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Deadline