Uusimmat

Monty Pythonin viimeinen show esitetään suorana lähetyksenä Finnkinon elokuvateattereissa

15.05.2014 17:19 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/viihde/ajankohtaista/2013/monty-python-comeback.jpg

Monty Pythonin viimeinen live-esiintyminen nähdään 20. heinäkuuta suorana live-esityksenä Lontoon O2-areenalta yli 1500 elokuvateatterissa ympäri maailman, myös Suomessa.

Monty Pythonin jäsenet lukeutuvat oikeutetusti maailman parhaiden koomikkojen joukkoon, sillä he ovat vaikuttaneet kokonaiseen sukupolveen ja mullistaneet komedian käsitteen. Britanniassa jäähyväiskiertueen lippujen kysyntä on ollut valtavaa, ja Suomen elokuvateattereissa nähdään kiertueen huipentuma, vihoviimeinen show. John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones ja Michael Palin, joilla on yhteisikää vaatimattomat 358 vuotta, valtaavat lavan ja esittävät Monty Pythonin hittejä moderneilla, ajankohtaisilla ja tietenkin pythonmaisilla piirteillä höystettynä.

”Kiitos ihmeellisen keksinnön nimeltä liikkuva kuva, Monty Pythonin viimeinen ilta tulee elokuvateattereihin lähelle sinua. Kaiva nenäliinat esiin ja liity vielä viimeisen kerran nyyhkyttämään hilpeisiin, hervottomiin, ratkiriemukkaisiin jäähyväisiin jäljellä olevien Pythoneiden kanssa, ennen kuin suuntanamme on vanhojen vitsien vanhainkoti”, sanovat Pythonit

Monty Python Live (mostly) -esitykset nähdään kaikilla Finnkinon paikkakunnilla satelliitin välityksellä sunnuntaina 20.7. ja encore-esityksenä keskiviikkona 30.7. Liput tulevat myyntiin keskiviikkona 21.5. klo 14 Finnkinon verkkokaupassa sekä teattereissa aukioloaikojen mukaan. Lippuja voi myös varata; varatut liput on lunastettava neljän vuorokauden (4x24h) kuluessa varauksen tekemisestä. Liput 25,00 € (live) / 20,00 € (encore). Esityksen kesto n. 3 h 30 min (sis. yhden väliajan).

Lähde: Finnkino