Uusimmat

Tom Cruise käy seuraavaksi japanilaisperäisen scifin kimppuun

25.07.2012 13:00 Muropaketin toimitus

All you need is kill on Päiväni murmelina -henkinen toimintaelokuva, jossa sotilas kuolee uudelleen ja uudelleen. Ja kyllä, kyseessä on vakava elokuva.

Elokuvan idea on taattua scifiä: tulevaisuuden sodassa Cruisen esittämä sotilas saa taistelusa surmansa, mutta herää jatkuvasti henkiin ja elää viimeisen päivänsä uudelleen. Sotilaan on löydettävä keino selvitä päivästä hengissä – tai onnistua kuolemaan lopullisesti.

Elokuvan ohjaa Doug Liman ja sen on käsikirjoittanut ensin Dante Harper ja sittemmin Joby Harold. Tarina perustuu Hiroshi Sakurazakan kuvitettuun kirjaan. Käsikirjoitukseen on tulossa vielä muutoksia, sillä Tom Cruisen viimeisimmän elokuvan, Jack Reacherin käsikirjoittaja Christopher McQuarrie on tiettävästi palkattu hommiin. Kuvausten on tarkoitus alkaa tämän vuoden syksyllä – vihdoinkin, sillä Warner on pyöritellyt elokuvaa jo parisen vuotta.

Sakurazakan kirjoittama ja Yoshitoshi ABen kuvittama kirja ilmestyi 2004. Se on niin sanottu kevytromaani, eli nuoremmille suunnattu kuvitettu kirja.

Lähde: Slashfilm
Teksti: Kesätoimitus

Muropaketin uusimmat