Uusimmat

Tv-vinkki: Homovihaa? Kaunis mieli -ohjaajan komedia aiheutti kohun yhden repliikin takia

23.03.2015 08:00 Muropaketin toimitus

Paha paikka

Kauniista mielestä, Apollo 13:sta ja muista Hollywood-hiteistä tunnetun Ron Howardin komedia Paha paikka esitetään TV5:llä tänään kello 21.00.

Vuonna 2011 valmistuneessa Pahassa paikassa (The Dilemma) parhaiden ystävysten Ronnyn ja Nickin elämä on mallillaan: yhteinen yritys on saamassa tuulta siipiensä alle ja miehillä on käynyt tuuria naisrintamallakin – erityisesti Nickillä, jonka avioliittoa Ronny ihailee. Kun Ronny kuitenkin näkee ystävänsä vaimon toisen miehen käsivarsilla, romuttuu maailmankuva ja Ronny joutuu puntaroimaan pulmaa, kertoako Niciklle näkemästään.

Vaakalaudalle asettuvat niin ystävyys, bisnes kuin parisuhdekin.

Pahan paikan pääosissa nähdään Channing Tatum, Jennifer Connelly, Kevin James, Queen Latifah, Vince Vaughn ja Winona Ryder.

Ennen julkaisuaan Paha paikka sai aikaan myrskyn vesilasissa, sillä sen traileri sisälsi ”homovihamieliseksi” tulkitun repliikin. Vince Vaughnin roolihahmo nimittäin totesi seuraavaa: ”Electric cars are gay. I mean, not homosexual gay, but my-parents-are-chaperoning-the-dance gay”.

Kohtaus leikattiin seuraavasta trailerista, mutta Ron Howard ei suostunut painostuksesta huolimatta poistamaan sitä itse elokuvasta.