Uusimmat

Robert Downey Jr. kertoi, millaisia elokuvia hän ei enää jatkossa tee

05.05.2015 08:55 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/2013/ironman3robertdowneyjrlsls580coach.jpg

Robert Downey Jr. oli vielä 10 vuotta sitten Hollywoodin hylkiö huumeaddiktivuosiensa takia. Nykyään mies on kuitenkin kuivilla ja tienaa tähtitieteellisiä summia, kiitos Marvel-leffojensa.

Elokuvateattereissa parhaillaan pyörivää The Avengers: Age of Ultronia mainostaessaan Robert Downey Jr. kertoi Entertainment Weekly Radiolle, ettei häntä kannata enää jatkossa kysellä pieniin indieleffoihin. Sellaisten aika on hänen osaltaan nimittäin täysin ohi.

”Niiden tekeminen on todella uuvuttavaa ja toisinaan ne ovat vieläpä surkeita. Sitten sitä saa jälkikäteen ihmetellä, miksi oikein lähdin edes mukaan. Joskus pienet elokuvat ovat muutenkin niitä, jotka vievät minulta eniten. Aikataulut pettävät ja ylimääräisiä kuluja ilmaantuu sieltä täältä”, Downey tuskaili.

Oman osansa miehen tulituksesta saivat myös elokuvien promootiomatkat.

”Minun pitäisi istua vaikkapa Sundancessa kuusi päivää kauppaamassa elokuvaa, ihan vaan jotta se keräisi 180 dollaria pyörittyään ensi-iltaviikonloppunaan yhdessä teatterissa”, näyttelijä lisäsi.

Robert Downey Jr. ei varsinaisesti maininnut mitään tiettyä elokuvaa, mikä hänen purkauksensa aiheutti. Kaikesta päätellen mies on kuitenkin hyvin tyytyväinen Marvel-sopimukseensa – ja sehän on supersankarileffojen ystäville vain hyvä asia.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Entertainment Weekly Radio