Uusimmat

Juonikuvaus ja lista Captain America: Civil Warin hahmoista julki – luvassa kaikkien aikojen Marvel-leffa?

07.05.2015 19:46 Muropaketin toimitus

Civil War

Captain America: Civil Warin kuvaukset ovat käynnistyneet ja Marvel paljastanut paitsi elokuvan kuvauspaikat myös avainnäyttelijät ja karkean juonikuvauksen.

Joe ja Anthony Russon ohjaamaa Civil Waria kuvataan Atlantassa, Saksassa, Puerto Ricossa ja Islannissa.

Elokuvan pääosissa nähdään Chris Evans (Kapteeni Amerikka), Robert Downey Jr. (Rautamies), Scarlett Johansson (Musta leski), Sebastian Stan (Winter Soldier), Anthony Mackie (Haukka), Paul Bettany (Vision), Jeremy Renner (Haukansilmä), Don Cheadle (War Machine) ja Elizabeth Olsen (Purppuranoita).

Eikä siinä vielä kaikki, todellakaan.

Civil Warissa nähdään myös heinäkuussa valkokankaalla ensimmäistä kertaa esiintyvä Muurahaismies, jota Paul Rudd esittää. Toinen uusi tulokas on Chadwick Bosemanin Musta pantteri, joka saa oman sooloelokuvansa vuonna 2018.

Joko riitti?

Eipä tietenkään, joten pirskeisiin on kutsuttu myös Emily VanCamp (Agent 13), Daniel Brühl (Baron Zemo) ja Frank Grillo (Crossbones). Lisäksi William Hurt palaa The Incredible Hulkista tutun kenraali Thunderbolt Rossin rooliin. Martin Freeman esittää toistaiseksi tuntematonta hahmoa, jonka on huhuttu olevan pahis ja palaavan valkokankaalle Black Pantherissa.

Ennakkotietojen mukaan myös uusi Hämähäkkimies esiintyy myös Civil Warissa, mutta tätä korttia Marvel Studios ei ole vielä paljastanut.

Elokuvan juonikuvaus kuuluu vapaasti suomennettuna seuraavasti:

”Captain America: Civil War jatkaa siitä mihin The Avengers: Age of Ultron loppui. Steve Rogers johtaa uutta Kostajat-tiimiä, jonka tehtävänä on suojella ihmiskuntaa. Kun Kostajat joutuvat mukaan kansainväliseen välikohtaukseen, jossa viattomat päätyvät tulilinjalle, poliittinen ilmapiiri muuttuu ja Kostajia halutaan kontrolloida aikaisempaa enemmän. Uusi tilanne aiheuttaa säröjä Kostajien jäsenten välille samalla kun he koettavat suojella maailmaa uudelta pahikselta”.

Ensi-iltansa Civil War saa toukokuussa 2016.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Coming Soon

Muropaketin uusimmat