Uusimmat

Ridley Scott ja Matt Damon jatkavat scifin parissa: kaksi kuvaa ja yksi video The Martianista

08.06.2015 09:30 Muropaketin toimitus

The Martian

Ridley Scottin ohjaamasta The Martianista on julkaistu kaksi uutta kuvaa ja yksi viraalivideo.

Interstellarin myötä ensimmäistä kertaa avaruuteen päässeen Matt Damonin tähdittämä The Martian kertoo astronautista, joka jää eristyksiin Marsiin. Elokuvan juonikuvauksen perusteellisempi versio kuuluu seuraavasti:

”Astronautti Mark Watneyn (Matt Damon) luullaan kuolleen Mars-lennolla tapahtuneen raivoisan myrskyn aikana ja niin hän jää vihamieliselle planeetalle yksin eristyksiin. Kun käytössä on vain niukalti varusteita, Watneyn täytyy käyttää kekseliäisyyttään, älyään ja sisuaan selvitääkseen ja saadakseen yhteyden Maahan. Miljoonien mailien päässä NASA ja huipputiedemiehet työskentelevät kellon ympäri saadakseen ’Marsilaisen” takaisin kotiin samalla kun Watneyn tiimin jäsenet kehittävät omaa uhkarohkeaa, liki mahdotonta, pelastusoperaatiotaan.”

The Martianin ensimmäisen trailerin pitäisi ilmestyä lähiaikoina. Sitä odotellessa voimme ihastella uusia kuvia ja viraalimainosta.

Ensi-iltansa Andy Weirin kirjaan pohjautuva The Martian saa ensi-iltansa syksyllä. Damonin lisäksi elokuvaa tähdittävät Jessica Chastain, Kristen Wiig, Kate Mara, Chiwetel Ejiofor, Donald Glover, Sean Bean, Sebastian Stan ja Michael Peña.

The Martian

The Martian

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Collider