Uusimmat

Juhannuskauhua: Suomessa kuvattu Rage: Midsummer’s Eve saapuu iloksemme(?) lauantaina

16.06.2015 08:53 Muropaketin toimitus

Rage

Amerikkalainen kauhuelokuva Rage: Midsummer’s Eve saa ensi-iltansa Suomessa juhannuspäivänä 20. kesäkuuta.

Suomalais-amerikkalaisen Tii Ricksin ohjaama elokuva ilmestyy Suomessa ja muissa Pohjoismaissa online -levitykseen. Yhdysvalloissa elokuva nähdään tänä kesänä myös rajoitetusti elokuvateattereissa.

”Video On Demand on ehdottomasti tätä päivää ja se kaikkein paras tapa Suomessakin saada elokuva erityisesti kauhuelokuvafanien katseltavaksi”, Ricks sanoo.

”Teatterilevitys on totta kai näyttävä tapa lanseerata elokuvia ja satojen miljoonien dollarien budjeteilla tehdyt fantasiaelokuvat näyttävät parhaalta mitä suuremmalta kankaalta niitä katselee. Me halusimme tuoda elokuvan sinne missä ihmiset ovat juuri nyt kesällä ja mikäpä olisi parempi tapa käyttää sateinen kesäilta tai vaikkapa potea juhannuksen jälkeisiä oloja kuin katsella Suomessa kuvattu kauhuelokuva suoraan omasta TV:stä, laptopilta tai tabletilta”.

Rage: Midsummer’s Eve alkaa, kun Suomessa opiskelevat ulkomaiset ystävykset (Holly Georgia ja Johnny Sachon) päättävät lähteä viettämään juhannusta Napapiirille suomalaisten kaverusten kutsumina (Greta Mandelin, Christian Sandström ja Michael Vardian). Kaikki ei kuitenkaan suju kuten pitäisi ja juhannusta juhliva joukkio löytää itsensä pian pakenemassa yöttömässä yössä salaperäistä tappajaa.

Onko luvassa kunnon kauhukamaa vai Nightmare-leffojen kaltainen kalkkuna? Esimakua tarjoaa Ragen traileri ja lisää on luvassa siis lauantaina.

Rage

Lähde: VL Media

Muropaketin uusimmat