Uusimmat

Comic-Con 2015 -messujen mystisin uutinen: Sylvester Stallone palkkaa aitoja ISIS-taistelijoita Rambo 5:seen?

13.07.2015 16:28 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/s/f/editor/images/rambosylvesterstallone221.jpg

John Rambo laittaa jihadistijärjestön jäseniä kylmäksi seuraavassa elokuvassaan.

Edit: Uutinen ei pidä paikkaansa. Stallone ei ollut Comic-Conissa viime viikonloppuna. Faktatsekatessa sekoitimme vahingossa toisiinsa The Washington Post ja The Washington Times -sanomalehdet, joista ensimmäinen on yksi tärkeimmistä yhdysvaltalaisista sanomalehdistä ja jälkimmäinen jotain aivan muuta. Pahoittelemme huolimattomuuttamme!

Sylvester Stallone teki yllätysvierailun San Diegon Comic-Coniiin. Mies oli paikalla puffaamassa Creed-elokuvaansa, eli tulossa olevaa uutta Rocky-leffaa. 

Eräs fani kysyi häneltä seuraavasta Rambo-elokuvasta ja sai varsin eriskummallisen vastauksen:

– Itse asiassa työkentelemme sen parissa parhaillaan. Meillä on tiimit Irakissa ja Syyriassa niissä paikoissa joissa ISIS-järjestöllä on vahvimmat tukikohtansa. Paikallisten avustuksella tarjoamme intensiivisimmän ja realistisimman Rambo-elokuvan koskaan, Stallone möläytti.

Toimittajien ja fanien yrittäessä kysyä lisää aiheeseen liittyviä kysymyksiä, niin Stallone totesi olevansa ”tänään todella innostunut puhumaan Creedistä”, eikä maininnnut Ramboa enää sanallakaan. 

Jo aiemmin pressitiedote kertoi Stallonen tekevän viidennen Rambon nimeltään Rambo: Last Blood.

Sen juonikuvaus kertoo Rambon palaavan Lähi-itään taistelemaan maailmaa suurinta uhkaa, maailmanlajuista terrorismia vastaan. 

Tarkoittiko Stallone palkkaavansa oikeita ISIS-taistelijoita uutta Rambo-leffaa varten? Yksikään toimittaja ei ole saanut hänen tiedottajaltaan asiaan vastausta.

Rambo 3

Kaikki Dome.fi:n San Diego Comic-Con 2015 -uutiset

Lähde: Washington Times