Uusimmat

Motorola V635 lisää megapikselikameran suosikkimalliin

31.12.2004 00:00 Muropaketin toimitus

FCC:n hyväksynnän yhteydessä Motorolan uudesta V635-mallista on vuotanut julkisuuteen speksejä ja kuvia. Lisäksi Mobil.cz sivusto on jälleen kerran saanut ensimmäisenä uuden luurin käsiinsä. Vuoden viimeisessä artikkelissamme katsastammekin uutuuden speksit, koska kyseessä on kuitenkin suositun V600:n jälkeläinen jo toisessa polvessa. V600:n ensimmäinen päivitys oli V620.

V635 sisältää päivityksiä, jotka ovat V600:n tapaan suunnilleen samoissa kuorissa. Läppädesignilla varustettu luuri painaa 120 grammaa ja lisäksi siinä on vaihdettavat värikuoret.

Sisänäyttö on ilmeisestikin sama kuin aiemminkin, mutta läpässä oleva näyttö on saanut uuden väreillä varustetun paneelin käyttöönsä. Lisäksi läpässä olevan kameran kenno on vaihtunut nykystandardien mukaiseen megapikselin kennoon. Sen vieressä on myös LED-salama.

EDGE lisää mallin nopeutta datasiirrossa ja Motorola on asentanut malliin myös TransFlash-muistipaikan, jota on nähty jo parissa aiemmassa Motorolan puhelinmallissa. Datakaapelin kanssa tietokoneeseen liitetty puhelin näkyykin normaalina siirrettävänä USB-muistina. Tämän takia puhelimen kameralla otetut kuvat saadaan helposti koneelle ilman erillisiää ohjelmistoja. Bluetooth puolestaan hoitaa langattoman lyhyen matkan dataliikenteen.

Motorolalta tulee myöhemmin varmasti virallinen tiedote mallista, jolloin saamme tiedon myös mallin hinnasta ja saatavuudesta.