Uusimmat

Gates: Windows Vista 80 % varmuudella tammikuussa

11.07.2006 23:39 Ville Suvanto

Microsoftin puheenjohtaja Bill Gates on puhunut avoimesti yrityksen tulevasta Windows Vista -käyttöjärjestelmästä, joka on jo kokenut useita viivästyksiä ja ominaisuuksien karsimisia. Gatesin mukaan Windows Vista tullaan kuitenkin 80 prosentin varmuudella näkemään kauppojen hyllyillä ensi vuoden tammikuussa.

Gates painottaa kuitenkin, että käyttöjärjestelmän julkaisu saattaa viivästyä vielä hieman, jos uusia ongelmia ilmaantuu. ”Meidän on saatava kaiken menemään juuri oikein. Jos palaute beta-testeistä osoittaa, ettei se (Windows Vista) ole valmis parrasvaloihin, viivästytän sitä mielelläni”, kertoi Gates Cape Townissa, Etelä-Afrikassa pidetyssä tilaisuudessa.

Chicago Tribune raportoi muutamia faktoja tulevasta: ”Hän (Bill Gates) kertoi Microsoftin investoineen kahdeksasta yhdeksään miljardia dollaria kehittääkseen Vistan ja yrityksen seuraavan version Officesta. Yrityksen ohjelmistoyhteistyökumppanit ovat investoineet 20-kertaisesti Microsoftiin verrattuna kehittääkseen ja sovittaakseen heidän omat tuotteensa julkaisuun. Gates sanoi toivovansa seuraavan Officen olevan valmis joulukuussa.”

DailyTech, Gates Says 80% Chance Windows Vista Will Ship By January 2007