Uusimmat

Apple vaihtaa viallisia MacBookkien akkuja

31.07.2006 19:13 Ville Suvanto

”Havaitsimme hiljattain, että jotkin Applelle toimitetut 15-tuuman näytöllä varustettujen MacBook Pron akut eivät täytä meidän korkeatasoisia standardeja akkujen keston suhteen. Antaaksemme käyttäjille parhaan mahdollisen elämyksen, vaihdamme akut ilman kuluja”, kerrotaan Applen sivuilla. Vaihto-operaatio on Applen vastaus tietoihin, joiden mukaan joidenkin MacBook Proiden akut ovat levinneet tai tulleet epämuodostuneiksi korkeassa lämpötilassa.

Applen mukaan vioittuneita akkuja saattaa löytyä MacBook Pro -koneista, joissa on 15-tuuman näyttö, ja jotka on myyty helmikuun ja toukokuun välisenä aikana. Vioittuneissa akuissa on mallinumero A1175 ja 12-numeroinen sarjanumero, joka päättyy joko A7SA, U7SB tai U7SC. Malli- ja sarjanumero löytyvät akun viivakoodin yläpuolelta, joten käyttäjien pitää irrottaa akku tietokoneesta ja kääntää se ylösalaisin.

Apple lupaa uuden akun saapuvan 3-5 arkipäivässä ja lupaa, että käyttäjät voivat turvallisesti käyttää vanhaa akkua tähän asti. Apple myös toivoo, että vanha akku lähetettäisiin takaisin samassa paketissa, missä uusi lähetettiin. Vanhan akun takaisinlähettäminen on maksutonta.

AppleInsider, Apple to replace faulty 15-inch MacBook Pro batteries

Apple, 15-inch MacBook Pro Battery Exchange Program