Uusimmat

Tänään tv:ssä: Will Smithin UFO-komedia vilisee virheitä

14.09.2015 06:50 Muropaketin toimitus

Will Smithin ja Tommy Lee Jonesin scifi-elokuvasarja Men in Black sai kolmannen osan vuonna 2012 hirveän säätämisen jälkeen. Tv5 esittää elokuvan tänään kello 21.00.

Barry Sonnenfeldin ohjaamassa Men In Black 3:ssa vaarallinen roisto Elukka-Boris karkaa vankilasta ja tekee aikahypyn vuoteen 1969. Hänen tavoitteenaan on tappaa agentti K ja mahdollistaa boglodiittien hyökkäys maapallolle. Agentti J matkaa myös menneisyyteen suojelemaan työpariaan ja estämään historian muuttumisen. Nuori agentti K on kuitenkin veistetty hyvin eri puusta kuin agentti J:n tulevaisuuden työpari.

Scifi-komedian pääosissa nähdään Will Smithin ja Tommy Lee Jonesin lisäksi Jorh Brolin, Bill Hader, David Rasche, Emma Thompson, Jemaine Clement ja Rip Torn.

Men In Black 3:n tuotanto oli kokemus, jotka tekijät tuskin kaiholla muistelevat. Elokuvaa alettiin tehdä ilman kunnon käsikirjoitusta. ”Se oli hullu tuotanto. Meillä oli itseasiassa käsikirjoittaja kuvauspaikalla keksimässä vuorosanat hetkeä ennen kuin ne piti esittää. Se ei mielestäni ole mikään oikea tapa tehdä elokuvaa, mutta olen nähnyt sen raakaversion ja olin itseasiassa yllättynyt sen laadusta”, MIB 3:n tehosteista vastannut Rick Baker kertoi vuonna 2012.

Improvisointi näkyi elokuvassa selkeästi: Movie Mistakes löysi Men In Black 3:sta peräti 63 virhettä. Määrä oli suurin vuoden 2012 ensi-ilta elokuvissa.