Uusimmat

Marvel-tähti hurjasta Hulk-huhusta: ”Ihan naurettava väärinkäsitys”

24.02.2016 08:40 Tatu Junni

Haukkaa Marvel Studiosin elokuvissa esittävä Anthony Mackie on joutunut korjailemaan sanomisiaan.

“Civil Warin tarina on hyvin tiivistetty ja mielenkiintoinen. Lisäksi Robert Downey Jr, Chris Evans, Scarlett Johansson ja Mark Ruffalo sekä kaikki muutkin näyttelevät tosi, tosi hyvin”, Mackie totesi taannoin BBC:n haastattelussa.

Että Hulk palaa valkokankaalle jo huhtikuussa Captain America: Civil Warin myötä, innostuivat fanit.

Tätä ei Anthony Mackie kuitenkaan tarkoittanut.

Omien sanojensa mukaan miehen sanat irrotettiin asiayhteydestä pahemman kerran.

”Ihan naurettavaa! Annoin tunnustusta näyttelijäkollegoilleni. Sanoin että Marvel-leffat ovat mahtavia niiden näyttelijöiden takia – kuten esimerkiksi Mark Ruffalon, Scarlett Johanssonin ja Robert Downey Jr.:n. Se tulkittiin niin, että paljastin ketä Civil Warissa on mukana”, Mackie selitti Late Night with Seth Meyers -ohjelmassa.

”Marvelin ensimmäinen sääntö? Älä puhu Marvelista”, mies lisäsi vitsaillen.

Joe ja Anthony Russon ohjaama Captain America: Civil War saa ensi-iltansa 27. huhtikuuta. Hulk palaa – vahvistetusti – valkokankaalle syksyllä 2017 Thor: Ragnarok -elokuvassa.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat