Uusimmat

MSI julkaisi GeForce GTX 760 HAWK -näytönohjaimen

07.08.2013 17:28 Petrus Laine

MSI on julkaissut tänään uuden mallin GeForce GTX 760 -linjastoonsa. GeForce GTX 760 HAWK on erityisesti ylikellottajille suunnattu malli, joka käyttää Military Class 4 -luokan komponentteja ja tukee kahta erillistä BIOSia.

MSI on ylikellottanut näytönohjaimen grafiikkapiirin 1111 megahertsin kellotaajuudelle ja Boost-kellotaajuuden kerrotaan olevan 1176 MHz. Näytönohjaimen 2 gigatavua GDDR5-muistia toimivat 1502 MHz:n kellotaajuudella. Näytöille ulostuloina on yksi HDMI-, yksi DisplayPort- ja kaksi DVI-liitäntää. Toinen näytönohjaimen BIOSeista on optimoitu MSI:n mukaan nimenomaan ylikellotukseen mahdollistaen suuremman virransyötön näytönohjaimelle.

Näytönohjain on varustettu Twin Frozr IV Advanced -jäähdyttimellä. Twin Frozr IV Advanced koostuu koko kortin peittävästä alumiinisiilestä, jonka läpi kulkee MSI:n 8 mm SuperPipe -nimellä kutsumia lämpöputkia. Jäähdyttimen tuulettimet ovat 100 mm halkaisijaltaan, ja ne pyörivät järjestelmän käynnistyessä 30 sekuntia päinvastaiseen suuntaan poistaakseen siilestä pölyä. MSI:n mukaan Twin Frozr IV Advanced -jäähdyttimen ansiosta GTX 760 HAWK toimii 10 celsius-astetta viileämpänä ja 12,5 dB hiljaisempana kuin NVIDIAn referenssimalli.

Näytönohjaimen hinnoittelusta tai tarkasta myyntiintulopäivästä MSI ei ole vielä tiedottanut. Muropaketti testasi hiljattain MSI:n GeForce GTX 760 Gamer -mallin GTX 760 -vertailun yhteydessä.

MSI, Lehdistötiedote

Muropaketti, GeForce GTX 760 -vertailu: MSI & Palit