Uusimmat

G.Skill julkaisi Ryzen-prosessoreille optimoituja Trident Z RGB DDR4 -muisteja

26.09.2017 11:07 Muropaketin toimitus

G.Skill tuo myyntiin lisää muistikittejä Ryzen-prosessoreille sekä Ryzen Threadripper -prosessoreille optimoituina, kolmella eri kellotaajuudella.

Uusissa Trident Z RGB DDR4 -muistikiteissä on huomioitu se, että Ryzen-prosessorit tukevat kaksikanavaisia DDR4-muisteja, kun Threadripper-prosessoreissa tuki on nelikanavainen. Muistikittejä tulee saataville kahden, neljän ja kahdeksan muistikamman kiteissä. Suurimmat ovat 128 gigatavun kittejä ja ne ovat suunnattu nimenomaan Threadripper-prosessoreiden rinnalle.
Muistikittejä tulee saataville 2400, 2933 ja 3200 megahertsin kellotaajuuksilla. 3200 ja 2933 megahertsin muisteissa jännite on 1,35 volttia, kun 2400 megahertsin muisteissa se on 1,2 volttia.

G.Skill huomauttaa samassa yhteydessä, että AMD:n prosessoreille optimoitujen muistikittien tarkka tuotekoodi päättyy X-kirjaimeen. Tällä tavalla ne pystyy erottamaan Intelin prosessoreille optimoiduista muistikiteistä.

Ryzen- ja Ryzen Threadripper –prosessoreille optimoidut Trident Z RGB DDR4 -muistikitit tulevat saataville lokakuun aikana. Hinnoittelua ei kuitenkaan vielä julkaisun yhteydessä paljastettu.