Uusimmat

NVIDIA ja Activision yhteistyöhön Call of Duty: Ghosts -pelin parissa

25.08.2013 22:15 Petrus Laine

NVIDIA on pitänyt kiirettä GamesCom-messuilla ja aiemmin uutisoimamme Ubisoft-yhteistyön lisäksi yhtiö on ilmoittanut tehneensä yhteistyösopimuksen myös Activisionin kanssa. Poiketen useampaa peliä koskevasta Ubisoft-sopimuksesta, Activisionin kanssa tehtävä yhteistyö koskee vain Call of Duty: Ghosts -pelin teknistä puolta.

NVIDIAn mukaan yhtiön pelinkehittäjät ovat parhaillaan peliä kehittävän Infinity Wardin studioilla parantaakseen pelin tesselaatiota, displacement mapping -tekniikkaa sekä HDR-valaistusta. Edellä mainittujen lisäksi peliin tullaan lisäämään yhteistyön myötä tuki NVIDIA PhysX -fysiikkakirjastolle sekä TXAA-reunojenpehmennykselle (Temporal Antialiasing). Esimerkkinä PhysX-kirjaston käytöstä Infinty Ward antoi savu-efektien parantamisen PhysX:n APEX Turbulence -tekniikan avulla.

NVIDIA ja Infnity Ward aikovat pitää huolen, että PC-versio Call of Duty: Ghosts -pelistä on näyttävyydeltään edellä myös uuden konsolisukupolven versioita. Osa NVIDIAn peliin lisäämistä tekniikoista vaatii toimiakseen GeForce GTX 600- tai GTX 700 -sarjan näytönohjaimen.

GeForce, GamesCom 2013: Call of Duty: Ghosts To Be Enhanced With NVIDIA TXAA & NVIDIA PhysX

Muropaketin uusimmat