Uusimmat

Red Harbringerilta pöydän ja tietokonekotelon yhdistävä Cross Desk

27.08.2013 13:00 Petrus Laine

Red Harbringer on ilmoittanut aloittaneensa tietokonekotelon ja pöydän yhdistävän Cross Deskin ennakkotilausten vastaanottamisen. Cross Deskiin voidaan enimmillään asentaa kaksi tietokonetta ja se tukee sekä ilma- että nestejäähdytystä. Cross Deskin pöytälevy on 10mm paksuista karkaistua lasia, jonka reunat on tyylitelty huurre-efektillä ja toimii siten samalla ikkunana laitteistoille.

Yhtiö on panostanut muunmuassa kaapeleiden sijoitukseen käyttämällä piilopohjaa, jota pitkin kaapelit voidaan vetää emolevylle pöydän takaosassa olevasta, piiloon jäävästä tilasta. Tuuletinpaikkoja pöydän kotelo-osasta löytyy yhteensä neljätoista 120 mm tuulettimille sekä 4 erillistä, kiintolevyjäähdytykselle pyhitettyä paikkaa. Nestejäähdytystä silmällä pitäen Cross Deskiin mahtuu yhteensä kaksi 360 millimetrin ja kaksi 480 millimetrin jäähdytinkennoa tuulettimineen.

Cross Desk tukee maksimissaan kahta virtalähdettä ja mITX-, mATX-, ATX-, E-ATX-, XL-ATX-, SSI-EEB- ja HPXT -emolevyjä. Lisäkorttipaikkoja pöytään saa enimmillään 18, 5,25-tuumaisia paikkoja siinä on 4, 3,5-tuumaisia 20 ja 2,5-tuumaisia 18. Osa edellämainituista vaatii joko Dual PC Upgrade Kitin tai XL-Motherboard Kitin normaalin Cross Desk -paketin lisäksi.

Pöydän etu-I/O-paneelista löytyy Dual PC Upgrade Kitin ja/tai XL-Motherboard Kitin avulla maksimissaan neljä USB 3.0-liitäntää, kahdet liitännät mikrofonille sekä kuulokkeille sekä kaksi virta- ja reset-painiketta.

Teräksestä ja alumiinista valmistetun pöydän strategiset mitat ovat 1502 x 726 x 765 millimetriä. Pöydän suositushinta on 1999 dollaria. Ennakkotilaajat saavat kuitenkin suositushinnasta 400 dollaria alennusta, kuuloketeline- ja hylly-lisäosat, Limited Edition -kotelotarran ja yhtiön jäsenten allekirjoittaman keräilijä-sertifikaatin, La Croixin taidetta sekä pääsyn suljetulle foorumille erinäisin bonuksin varusteltuna sekä tunnustuksen yhtiön Facebook-, Twitter- ja nettisivuilla.

Red Harbringer, Lehdistötiedote

Red Harbringer, [PRE SALE – EUROPE] Limited Edition Cross Desk -tuotesivu

Muropaketin uusimmat