Uusimmat

Logitech esitteli ohuen kosketushiiren

28.08.2013 17:18 Ville Suvanto

Logitech on julkaissut Ultrathin Touch Mouse -tuoteperheeseen kaksi ultraohueksi mainostettua hiirtä, joiden mallinimet ovat T630 ja T631. Molemmissa malleissa muotoilu on samanlainen ja sulavalinjaisen hiiren alaosa on valmistettu harjatusta metallista, jonka päällä on musta tai valkoinen kosketuspinta. T630-mallissa se on musta ja se on kohdistettu PC-tietokoneille, kun taas valkoinen T631 on suunnattu Mac-tietokoneille.

Logitech on huomioinut uuden kosketushiiren muotoilussa Ultrabook-konseptin mukaiset kannettavat tietokoneet sekä niiden esikuvana toimineet Applen MacBook-kannettavat. Monikosketuseleillä hiirtä pystyy käyttämään tehokkaasti Windows 8 -käyttöjärjestelmällä. Langaton hiiri on yhteydessä tietokoneeseen Bluetoothilla ja Easy-Switch-teknologian ansiosta se pystyy olemaan yhteydessä samaan aikaan useampaan laitteeseen, joiden välillä pystyy hyppimään hiiren pohjassa olevan kytkimen avulla.

Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 tulee myyntiin syyskuussa ja T631 puolestaan marraskuussa. Kummankin hiiren verollinen kuluttajahinta tulee olemaan 69 euroa. Ennakkotilauksen tuotteesta voi tehdä Logitechin sivuilta 79,99 euron hintaan.

Logitech, Ultrathin Touch Mouse T630 -tuotesivut

Muropaketin uusimmat