Uusimmat

AMD ja Raptr julkaisivat kilpailijan GeForce Experience -ohjelmistolle

27.09.2013 17:53 Petrus Laine

AMD on julkaissut yhdessä Raptr:n kilpailijan GeForce Experience -ohjelmistolle. AMD Gaming Evolved -ohjelmisto perustuu vahvasti Raptr:n omaan sovellukseen. Ohjelmisto on vielä toistaiseksi beetatestaus vaiheessa.

AMD Gaming Evolved -ohjelmisto mahdollistaa Raptr:n tapaan oman ja kavereiden pelaamisten seuraamista, oli alustana sitten PC, PS3 tai Xbox 360. Ohjelmisto osaa muun muassa skannata kiintolevyt asennettujen pelien osalta ja käynnistää esimerkiksi Steamin ja muiden vastaavien ohjelmistojen pelit myös suoraan. Itse pelien sisällä AMD Gaming Evolved -ohjelmisto mahdollistaa esimerkiksi keskustelut muiden pelaajien kanssa, videon kaappaamisen pelistä ja sen jakamisen suoraan internettiin yms.

Lisäksi AMD Gaming Evolved -ohjelmisto palkitsee pelaajia monin tavoin. Esimerkkeinä palkinnoista mainittakoon tarjouskuponkeja eri pelikauppoihin, ilmaispelit ja pääsy joidenkin pelien beetatestaukseen. Ohjelmisto osaa myös optimoida useiden pelien asetukset GeForce Experience -ohjelmiston tavoin, mikäli käyttäjä niin haluaa. Vielä tällä hetkellä optimaalisten peliasetusten tarjoaminen on jonkin verran rajoittunutta, mutta AMD kerää pelaajilta palautetta parhaista asetuksista jatkuvasti ja lisää sitä mukaa suositeltuja asetuksia eri peleille, kun niitä saadaan luotua eri kokoonpanoille. Suositelluista asetuksista tulee pelikohtaisesti valittavaksi suorituskykyyn tai kuvanlaatuun tähtäävät asetukset sekä niiden välillä tasapainoilevat asetukset.

Raptr, Lehdistötiedote

Raptr, Download AMD Gaming Evolved App Powered by Raptr

Muropaketin uusimmat