Uusimmat

HBO Nordicin uutuudet toukokuussa – Nämä sarjat ja elokuvat tulossa

30.04.2018 14:51 Muropaketin toimitus

Toukokuussa HBO Nordicilla alkaa mielenkiintoisia uutuuksia kuten Benedict Cumberbatchin tähdittämä minisarja Patrick Melrose ja J.K. Rowlingin kirjoittamaan dekkariin pohjautuva C.B Strike. Elokuvapuolella ensi-iltansa saavat Fahrenheit 451 ja The Tale.

Toukokuun uutuudet HBO Nordicilla:

The Strain, kausi 3 – 1. toukokuuta
Guillermo del Toron ja Chuck Hoganin luomassa kauhusarjassa selvitellään salaperäistä virusepidemiaa, jossa on muinaista vampirismia muistuttavia piirteitä. Taudin leviäminen on estettävä ennen kuin se uhkaa koko ihmiskuntaa.

I’m Dying Up Here, kausi 2 – 7. toukokuuta alkaen
Showtimen komediasarja vie katsojat keskelle hilpeää, mutta monimutkaista ja totista komediamaailmaa, jossa vain yleisön naurulla on väliä. Sarjassa seurataan standup-komedian kulta-aikaa 70-luvun Los Angelesissa, jossa monet lahjakkuudet yrittävät läpimurtoa. Tulevalla kaudella mukaan liittyy koomikkolegenda Roy Martinia esittävä Emmy-palkittu Brad Garrett (Kaikki rakastavat Raymondia, Fargo 2. kausi). Sarjassa esiintyvät myös Melissa Leo, Ari Graynor, Michael Angarano ja Clark Duke. Sarja perustuu William Knoedelsederin menestyskirjaan ja sen vastaavina tuottajina toimivat mm. sarjan luoja David Flebotte ja Jim Carrey.

All Night – 12. toukokuuta
AwesomenessTV:n ja Hulun high school -komediasarja All night seuraa teinijoukkoa isojen valmistujaisbileiden tuoksinnassa, joiden tavoitteena on olla täydellinen alkusysäys opiskelujen loppuajalle. Pääosissa nähdään Chris Avila, Brec Bassinger, Chanel Celaya, Ty Doran, Teala Dunn, Allie Grant, Caleb Ray, Eva Gutowski, Tetona Jackson, Gus Kamp, Tom Maden, Jenn McAllister, Austin North, Tequan Richmond, Chester Rushing, Jake Short, Chance Sutton, Noureen DeWulf, Kate Flannery ja Dawan Owens.

Patrick Melrose – 14. toukokuuta alkaen
Valmistaudu Ison-Britannian yläluokkaiseen matalalentoon. Tässä Edward St. Aubynin arvostettuihin romaaneihin perustuvassa 5-osaisessa minisarjassa seurataan lapsena syvästi traumatisoituneen Patrickin etuoikeutettua elämää, joka vie hänet Etelä-Ranskasta viinanhuuruiseen New Yorkiin – ja lopulta takaisin kotiin Englantiin toipumaan. Samaan aikaan sekä hämmentävän että huvittavan tarinan nimipääosassa nähdään Oscar-ehdokkuuden saanut Emmy-palkittu Benedict Cumberbatch (Uusi Sherlock, The Imitation Game).

C.B. Strike – 18. toukokuuta
7-osainen minisarja perustuu Harry Potterin luojan J.K. Rowlingin nimimerkillä Robert Galbraith kirjoittamaan menestysdekkarisarjaan. Tapahtumien keskiössä on yksityisetsiväksi ryhtynyt sotaveteraani Cormoran Strike (Tom Burke; Only God Forgives), joka pitää pientä etsivätoimistoaan Lontoossa. Striken vertaansa vailla oleva tietotaito ja menneisyys sotilaspoliisin tutkijana auttavat häntä ratkaisemaan kolme monimutkaista tapausta, jotka ovat saaneet poliisit ymmälleen. Minisarjan kolme ensimmäistä jaksoa perustuvat kolmiosaisen kirjasarjan ensimmäiseen osaan Käen kutsu (ohjaus: Michael Keillor), ja seuraavat kaksi jaksoa pohjautuvat kirjaan Silkkiäistoukka (ohjaus: Kieron Hawkes) ja loput kaksi jaksoa ovat kolmannesta kirjasta Pahan polku (ohjaus: Charles Sturridge). Sarjan pääosissa nähdään Tom Burke, Holliday Grainger, Killian Scott, Tim McInnerny ja Natasha O’Keeffe.

Fahrenheit 451 – 20. toukokuuta
Ray Bradburyn samannimiseen klassikkoromaaniin perustuvassa HBO-elokuvassa Michael B. Jordan (The Wire, Black Panther) esittää nuorta palomiestä Montagia, joka yrittää saada ihmisyytensä takaisin taistellessaan palopäällikkö Beattyn (Michael Shannon; Boardwalk Empire, The Shape of Water) riveissä. Nämä ”palomiehet” eivät nimittäin sammuta tulipaloja, vaan polttavat kirjoja, sillä kaikki kirjallisuus on kiellettyä.

Mafia Only Kills in Summer, kausi 2 – 23. toukokuuta alkaen
Italialainen draamakomedia (La mafia uccide solo d’estate) perustuu vuonna 2013 julkaistuun, Pierfrancesco Diliberton luomaan samannimiseen elokuvaan. Palkitun elokuvan juonta mukaileva tarina kertoo nuoresta pojasta 1970-luvun kuohuvassa Palermossa, jossa mafiaa ei vielä ollut – ainakaan virallisesti… Sarjassa on samoja vivahteita ja tunnelmaa kuin elokuvassakin. Tarinasta muotoutuu verinen ja väkivaltainen kuvaus mafian noususta sekä lapsista, joille sota on arkea. Pääosissa esiintyvät Anna Foglietta, Claudio Gioé, Valentina D’Agostino ja Francesco Scianna.

The Tale – 27. toukokuuta
Elokuvassa seurataan Jenniferiä (Laura Dern; Big Little Lies, Twin Peaks: The Return, Enlightened), jonka on uudelleen arvioitava elämäänsä menneisyydestä esiin nousseiden asioiden johdosta. Jenniferin 13-vuotiaana koulussa kirjoittama lyhyt kertomus pakottaa hänet tutkimaan uudelleen ensimmäistä seksisuhdettaan – ja tarinoita, joita kerromme itsellemme selviytyäksemme.

Six, kausi 2 – 29. toukokuuta alkaen
Sarja on saanut vaikutteita tosielämän tapahtumista, kun Yhdysvaltojen merivoimien erikoisjoukon nimeltään Six onnistui surmata Osama Bin Ladenin. Toimintadraamassa seurataan millaista on olla osana merivoimien erikoisjoukkoa sekä miten jokaisen henkilökohtaiset elämät ja elämän ja kuoleman kysymykset sopivat heidän tehtävään suojella Yhdysvaltojen etuja. Tulevalla kaudella sarjaan mukaan liittyvät näyttelijät Olivia Munn (The Newsroom) ja Eric Ladin (Jälkiä jättämättä) ja siinä nähdään myös ensimmäiseltä kaudelta tutut Barry Sloane, Kyle Schmid, Juan Pablo Raba ja Edwin Hodge. Sarjan ovat luoneet William Broyles ja hänen poikansa David Broyles.

Uusia lastenohjelmia Toonix-osiossa:

HBO Nordicin lasten ja koko perheen ohjelmaosio Toonix toivottaa tervetulleeksi kaikkien suosikin Pipsa Possun. Sarjan 52-osainen ensimmäinen kausi tulee saataville huhtikuun lopulla. Koko ajan uusilla ohjelmilla ja jaksoilla täydentyvään Toonixiin tulevat toukokuussa myös elokuvat Katti ja Koirahotelli sekä sarjat Bunnicula ja The Zoo. Lisäksi tulossa on uusia jaksoja suosikkisarjoihin New Looney Tunes ja Ninjago: Spinjitzu-mestarit.

Tiedot pohjautuvat HBO Nordicin toimittamaan infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat