Uusimmat

Netflixin uutuudet viikolla 20/2018: Martin Freemanin zombileffa Cargo ja kakkoskausi “itsemurhasarjasta” 13 Reasons Why

14.05.2018 13:24 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä julkaistaan vain kaksi uutuutta. Lukioon sijoittuva, teinien psyykkisistä ongelmista kertova 13 Reasons Why jatkuu toiselle kaudelle. Elokuvapuolella uutuutena julkaistaan Martin Freemanin tähdittämä postapokalyptinen jännäri Lasti (Cargo).

Viikolla 20 Netflixin valikoima täydentyy näillä ensi-illoilla:

Lasti (Cargo) – 18. toukokuuta
Cargo on The Babadook -elokuvan tuottajan uutuus, jossa näyttelee Martin Freeman. Yolanda Ramken nettihitiksi nousseeseen lyhytelokuvaan perustuva tarina kertoo miehestä, joka etsii tyttövauvalleen turvapaikkaa Australian takamailla, elävien kuolleiden kansoittamissa maailmanlopun maisemissa. Aika on käymässä vähiin, sillä mies on itsekin saanut kammottavan tartunnan ja on pian uhka omalle lapselleen.

13 Reasons Why, kausi 2 – 18. toukokuuta
Hannah ei ollut ainoa. Koulutytön itsemurhaa käsitellyt 13 Reasons Why jatkuu toisen tuotantokauden myötä, joka on ensimmäistäkin synkempi. Nuorten vakavia psyykkisiä ongelmia käsittelevän sarjan toinen tuotantokausi esittelee joukon uusia näyttelijöitä ja tarinan fokus laajenee ykköskauden Hannahista ja Claysta suuremmaksi.

Tarjolla on myös musiikkivideo sarjan kakkoskaudella kuultavasta ja Selena Gomezin esittämästä Back to You -kappaleesta.

Tiedot pohjautuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat