Uusimmat

Netflixin uutuudet viikolla 21/2018: Japanilaisia nuortensarjoja ja biletystä Ibizalla

21.05.2018 13:22 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä julkaistaan kaksi nuorille suunnattua japanilaissarjaa, Steve Martinin ja Martin Shortin komiikkaa sekä biletystä Ibizalla romanttisen komedian myötä. Toiselle kaudelleen pyörähtävät niin israelilaisjännäri Fauda kuin dokumenttisarja 80-luvun rakkaimmat lelut.

Viikolla 21 Netflixin valikoima täydentyy näillä ensi-illoilla:

Mob Psycho 100, kausi 1 – 22. toukokuuta
Japanilaisessa nuortensarjassa nuorella Mobilla on voimakkaita psyykkisiä voimia. Hän joutuu vastakkain pahojen henkien kanssa samalla kun yrittää keskittyä oman elämänsä hallitsemiseen.

Terrace House: Opening New Doors, kausi 2 – 22. toukokuuta
Japanilaisessa tosi-tv-sarjassa ryhmä nuoria kokoontuu Karuizawan metäsän tavoittelemaan unelmiaan.

Fauda, kausi 2 – 24. toukokuuta
Israelilaissarjassa huippuagentti keskeyttää eläkepäivänsä jahdatakseen palestiinalaistaistelijaa, jonka hän luuli jo tappaneensa. Fauda tarkoittaa arabiaksi kaaosta.

80-luvun rakkaimmat lelut (The Toys That Made Us), kausi 2 – 25. toukokuuta
Historian tunnetuimpien lelubrändien kehittäjät keskustelevat hittiluomustensa noususta – ja joissakin tapauksissa myös tuhosta. Uudella kaudella mukana ovat mm. Star Trek, Transformers, LEGO ja Hello Kitty.

Ibiza – 25. toukokuuta
Amerikkalainen Harper (Gillian Jacobs) vie kaksi parasta ystäväänsä liikematkalle Barcelonaan. Hän kuitenkin ihastuu komeaan tiskijukkaan ja kolmikko ajautuu Ibizalle villin seikkailun pyörteisiin. Muissa rooleissa nähdään mm. Vanessa Bayer, Phoebe Robinson ja Richard Madden.

Steve Martin and Martin Short: An Evening You Will Forget for the Rest of Your Life – 25. toukokuuta
Konkarikoomikot Steve Martin ja Martin Short esittävät yhdessä musikaalisketsejä ja keskustelevat vaiheistaan showbisneksessä ja stand up -komiikan parissa.

Tiedot pohjautuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.