Uusimmat

HBO Nordicin uutuudet tällä viikolla: Benedict Cumberbatchin tähdittämä Brexit, ennakossa Wall Street -sarja Black Monday

07.01.2019 14:52 Muropaketin toimitus

Eilen HBO Nordicin ohjelmistossa alkoi kroatialainen draamasarja Success. Tällä viikolla nähdään avausjaksot tulevasta Wall Street -sarjasta Black Monday sekä komediasarja SMILF:n kakkoskaudesta. Elokuvapuolella julkaistaan Britannian Brexit-kansanäänestyksestä kertova, Benedict Cumberbatchin ja Rory Kinnearin tähdittämä Brexit.

HBO Nordicin uutuudet viikolla 2:

Success, kausi 1 – 6. tammikuuta

Oscar-palkittu ohjaaja Danis Tanovic on luonut HBO Europen ensimmäisen kroatialaissarjan, jossa seurataan neljää toisilleen tuntematonta henkilöä, jotka ovat peruuttamattomasti sidottuna toisiinsa väkivaltaisen tapahtuman johdosta. Kuusiosainen draamasarja on kuvattu Zagrebissa. Sarjan kaikki kuusi osaa tulevat saataville ensi-iltapäivänä.

Brexit – 8. tammikuuta

Brexit-kansanäänestyksen tulos kesällä 2016 aiheutti poliittisen maanjäristyksen, joka tuhosi normaalisti vakaan brittiläisen järjestelmän ja aiheutti poliittista kuohuntaa ympäri maailmaa. Tapahtumiin pohjautuva Brexit menee kulissien taakse paljastaen Leave and Remain -kampanjoiden luonteet, strategiat ja riidat. Britannian eroa ajavan järjestön iskuryhmä käytti dataan perustuvaa sähköistä kampanjointia horjuttaakseen historiallisen pieneksi jäänyttä äänestystä, ja jonka lopputulos määrittäisi Britannian kohtalon EU:ssa.

Benedict Cumberbatch (Patrick Melrose) esittää äänestyskampanjaa johtavaa Dominic Cummingsia ja Rory Kinnear (Penny Dreadful) nähdään Craig Oliverina, pääministeri David Cameronin viestintäjohtajana ja Remain-kampanjan päällikkönä.

SMILF, kausi 2 – 21. tammikuuta alkaen, avausjakso ennakossa 8. tammikuuta

Golden Globe -ehdokkuudella palkittu Frankie Shawn luoma, tuottama ja tähdittämä sarja jatkuu uusin jaksoin. Uudella kaudella Bridgette (Shaw) yrittää päästä elämässään eteenpäin ja keskittyä tulevaisuuteensa yrittäen samalla karkottaa vanhat haamut ja sovittaa tekemiään syntejään. Sarjassa nähdään myös tulevalla kaudella Bridgetten äitiä esittävä Emmy-palkittu Rosie O’Donnell sekä vierailevina tähtinä mm. Melanie Griffith, Ally Sheedy, Claudia O’Doherty ja Stormy Daniels. Yksi tulevan kauden ohjaajista on Kerry Washington.

Black Monday, kausi 1 – 21. tammikuuta alkaen, avausjakso ennakossa 8. tammikuuta

19.10.1987 tapahtui Wall Streetin historian pahin pörssiromahdus, ja siitä lähtien tuota päivää on kutsuttu mustaksi maanantaiksi. Vielä tänä päivänä ei tiedetä, kuka sen aiheutti – paitsi nyt. Hulvaton komediasarja kertoo, kuinka joukko ulkopuolisia otti Wall Streetin pörssihait ja heidän järjestelmänsä hallintaansa päätyen lopulta murskaamaan maailman suurimman talousjärjestelmän, Lamborghinin ja lasikaton. Sarjan pääosissa nähdään Oscar-ehdokkuuden ansainnut Don Cheadle (Hotel Rwanda), Grammy-voittaja Andrew Rannells (Girls) ja Regina Hall (Insecure). Sarjan ovat luoneet David Caspe (Happy Endings) ja Jordan Cahan (My Best Friend’s Girl). Avausjakson ovat ohjanneet Seth Rogen ja vastaavana tuottajana toimiva Evan Goldberg.

Kaikki viikon 2 julkaisut HBO Nordicilla:

Maanantaina 7.1.:
Ray Donovan, 6. kausi, 11. jakso
Berlin Station, 3. kausi, 5. jakso
The Shop, 1. kausi, 3. jakso – päätösjakso

Tiistaina 8.1.:
Manifest, 1. kausi, 10. jakso
HBO-elokuva Brexit
SMILF, 2. kausi, 1. jakso – UUSI KAUSI – avausjakso ennakkoensi-illassa
Black Monday, 1. kausi, 1. jakso – UUSI SARJA – avausjakso ennakkoensi-illassa
Huom! Supergirl tuotantotauolla 22. tammikuuta asti

Torstaina 10.1.:
Vikings, 5. kausi, 17. jakso
Huom! All American tuotantotauolla 17. tammikuuta asti

Perjantaina 11.1.:
Huom! Legacies tuotantotauolla 25. tammikuuta asti

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat