Uusimmat

HBO Nordicin uutuudet tällä viikolla: Better Things jatkuu kolmoskauden myötä, uudessa saksalaissarjassa on 8 päivää maailmanloppuun…

25.02.2019 18:03 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Nordicilla alkaa kaksi uutta sarjaa: espanjalainen The Pier ja saksalainen 8 Days. Better Things ja Channel Zero kääntyvät kolmansille kausille. Elokuvaosastolla tulossa on vaikuttava dokumentti Communion. Käynnissä olevista sarjoista True Detectiven kolmas kausi tulee tällä viikolla päätökseensä.

Viikon 9 uutuudet HBO Nordicilla:

The Pier (El Embarcadero), kausi 1 – 28. helmikuuta

Huippuarkkitehti Alexandra kohtaa pahimman painajaisensa, kun hän saa puhelun paikalliselta poliisilta. Alexandraa pyydetään tulemaan tunnistamaan miehensä Oscarin ruumis, joka löydettiin laiturilta Albuferan kauniissa maisemissa Valencian ulkopuolelta. Oliko kyseessä itsemurha, vaikka pariskunta oli tehnyt tulevaisuuden suunnitelmia vain muutamaa tuntia aiemmin? Tilanne vain pahenee, kun Oscarin kaksoiselämä toisen naisen kanssa paljastuu. Kuka on tämä nainen? Kuka Alexandran 15 vuoden ajan rakastama mies todellisuudessa oli? Ja mitä todellisuudessa tapahtui tuolla laiturilla? Espanjalaissarjan ovat luoneet Esther Martínez Lobato ja Álex Pina. Pääosissa ovat Antonio Garrido, Marta Milans ja Eva Martín.

8 Days (Acht Tage), kausi 1 – 1. maaliskuuta

Kahdeksan päivää jäljellä. 60 kilometriä leveä meteori lähestyy huimalla nopeudella kohti Maata, ja sen arvioitu osumakohta on keskellä Eurooppaa. Arvioitu eurooppalaisten henkiinjäämismäärä on nolla. Yhdysvaltojen yritykset muuttaa meteorin kurssia ydinaseilla epäonnistuu ja kaikki eurooppalaiset ovat pakomatkalla. Sarja kertoo tarinan maailmasta, jota emme ole koskaan ennen nähneet. Yhtäkkiä ihmiset voivat tehdä mitä huvittaa ilman seuraamuksia. Mutta lopulta vain yhdellä asialla on merkitystä: tärkeimmillä ihmisillä lähelläsi ennen lopullista hetkeä. Sarjan ovat luoneet Rafael Parente ja Peter Kocyla, ja sen pääosissa esiintyvät Christiane Paul ja Mark Waschke.

Better Things, kausi 3 – 1. maaliskuuta alkaen

Kehutun ja palkitun komediasarjan on tuottanut ja ohjannut pääosaa esittävä Pamela Adlon. Sam Fox on näyttelijänä työskentelevä yksinhuoltajaäiti, joka elää ruuhkavuosien täyttämää elämää kolmen tyttärensä kanssa Los Angelesissa. Hän pitää huolta myös kadun toisella puolella asuvasta äidistään Philistä. Huumorin kautta asioihin suhtautuva Sam yrittää tienata elantonsa, pysyä kärryillä tyttäriensä alati muuttuvassa elämässä, pitää perheensä kasassa ja viettää aikaa muutaman ystävänsä kanssa. Ja ehkäpä myös löytää hieman aikaa itselleenkin. Nyt alkavalla uudella kaudella jaksoissa nähdään monia uusia kasvoja, kuten Sharon Stone, Matthew Broderick ja Doug Jones.

Channel Zero: Butcher’s Block, kausi 3 – 1. maaliskuuta

Antologiasarjan kolmas kausi on tarina uuteen kaupunkiin muuttavasta nuoresta naisesta nimeltä Alice. Hän kuulee useista katoamistapauksista, jotka saattavat liittyä hämmentävään huhuun salaperäisistä portaikoista pahamaineisessa Butchers Block -kaupunginosassa. Sisarensa Zoen avulla heille selviää, että jokin saalistaa kaupungin asukkaita. Sarjan on luonut Nick Antosca, joka on myös sarjan käsikirjoittaja, showrunner ja vastaava tuottaja. Pääosissa esiintyvät Holland Roden, Olivia Luccardi ja Rutger Hauer.

Communion – 1. maaliskuuta

Epävakaiden kotiolojen ja teini-iän ailahtelujen keskellä elävät sisko ja veli paljastavat elämänsä kameralla tässä puolalaisessa dokumentissa. 14-vuotiaalla Olalla on ”kotiäidin” vastuu harteillaan samalla, kun hän auttaa vilkasta autistista Nikodem-veljeään valmistautumaan ensimmäiseen pyhään ehtoolliseen. Ola kaipaa äitiään, joka tuntuu koko ajan olevan läsnä, mutta jonka poissaoloa ei ole koskaan selitetty. Juhlan tiimoilta perheelle koittaa mahdollisuus tapaamiseen. Dokumentti on muotokuva nuoresta naisuudesta ja aikuistumisen haasteista, jotka opettavat, ettei mikään epäonnistuminen ole lopullista, ja että muutos on mahdollista ja tarpeen – varsinkin rakkauden vuoksi. Communion pääsi 15 parhaan dokumenttielokuvan listalle tämän vuoden Oscar-ehdokkaiden valinnassa.

Kaikki viikon 9 ensi-illat HBO Nordicilla:

Maanantaina 25.2.:
True Detective, 3. kausi, 8. jakso – kauden päätösjakso
Crashing, 3. kausi, 6. jakso
High Maintenance, 3. kausi, 6. jakso
Real Time with Bill Maher, 17. kausi, 6. jakso – Huom! tekstitys lisätään 4 päivän kuluttua

Tiistaina 26.2.:
Last Week Tonight with John Oliver, 6. kausi, 2. jakso – Huom! tekstitys lisätään 4 päivän kuluttua
Huom! Supergirl viikon tauolla

Keskiviikkona 27.2.:
Roswell, New Mexico, 1. kausi, 6. jakso

Torstaina 28.2.:
The Magicians, 4. kausi, 6. jakso
All American, 1. kausi, 13. jakso
The Pier, 1. kausi saatavilla kokonaisuudessaan – UUSI SARJA

Perjantaina 1.3.:
Legacies, 1. kausi, 12. jakso
Better Things, 3. kausi, 1. jakso – UUSI KAUSI
8 Days, 1. kausi saatavilla kokonaisuudessaan – UUSI SARJA
HBO-dokumentti Communion
Channel Zero: Butcher’s Block, 3. kausi saatavilla kokonaisuudessaan – UUSI KAUSI
We Bare Bears, 3. kausi, jaksot 10-45 – Toonix

Seuraavat elokuvat:
What We Do in the Shadows
Insurgent
A Quiet Passion
Devil’s Knot
Fruitvale Station
Gomorra
Into the Forest
Moonrise Kingdom
Only Lovers Left Alive
Riot Club
The Selfish Giant
Swiss Army Man
Things to Come
Tiny Furniture
The Wrestler
Sinbad – seitsemän meren sankari (Sinbad: Legend of the Seven Seas) – Toonix

Lauantaina 2.3.:
2 Dope Queens, 2. kausi, 4. jakso – kauden päätösjakso
Strike Back: Revolution, 6. jakso

Sunnuntaina 3.3.:
SMILF, 2. kausi, 6. jakso
Black Monday, 1. kausi, 6. jakso

Tiedot pohjautuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset voivat olla mahdollisia.

Muropaketin uusimmat