Uusimmat

Tänään tv:ssä: Yksi Marvel Studiosin huonoimmista elokuvista – ”Meh”, totesi leffasta jopa pääosan näyttelijä

10.06.2019 06:30 Muropaketin toimitus

Nelonen esittää maanantai-illan elokuvana Marvel Studiosin vuonna 2013 valmistuneen Thor: The Dark Worldin.

Vuoden 2011 Thor-elokuvan jatko-osassa mustien haltioiden johtaja Malekith (Christopher Eccleston) tahtoo syöstä koko maailmankaikkeuden pimeyteen. Thor (Chris Hemsworth) joutuu luottamaan petollisen Lokin (Tom Hiddleston) apuun yrittäessään estää tuhon, ja hänen rakastamansa Jane (Natalie Portman) puolestaan selvittää asiaa pian taistelutantereeksi muuttuvasta Lontoosta käsin.

Game of Thronesista ja Terminator: Genisysistä tutun Alan Taylorin ohjaamaa elokuvaa tähdittävät myös Anthony Hopkins, Stellan Skarsgård ja Rene Russo.

Thor: The Dark World keräsi maailmanlaajuisesti noin 645 miljoonan dollarin lipunmyynnin. Elokuva ei siis missään nimessä ollut taloudellinen floppi, mutta tietynlaiseksi epäonnistumiseksi se on silti monesti mielletty. The Dark World on Marvel Studiosin tuotannossa samaa sarjaa Incredible Hulkin ja Iron Man 2:n kanssa: sitä pidetään fanien keskuudessa ”ihan hyvänä elokuvana”, mutta samalla kuitenkin yhtenä kehnoimmista Marvel Studiosin leffoista.

Edes Chris Hemsworth ei ole The Dark Worldin suuri fani. Viime vuonna hän kuvaili elokuvaa seuraavasti:

”Ensimmäinen Thor on hyvä, toinen taas on meh. Sen maskuliinisuus oli luonteeltaan klassista arkkityyppiä ja alkoi tuntua hyvin tutulta. Tiesin jo elokuvaa tehdessämme, että olimme ihan reunalla”.

Ukkosen jumalan seikkailut alkavat Nelosella kello 21.00. Nukkumaan katsojat päästetään kello 23.20.