Uusimmat

Spider-Manin elokuvasuunnitelmat menivät täysin uusiksi – Tässä kaikki viikonlopun paljastukset seittisingon tulevaisuudesta

30.09.2019 10:01 Muropaketin toimitus

Spider-Manin ura valkokankaalla löysi viikonloppuna uuden suunnan.

Kuten perjantai-iltana uutisoimme, Spider-Man jatkaa sittenkin seikkailujaan Marvel Studiosin luomassa valkokangasuniversumissa. Hyvän aikaa näytti siltä, että Sony Pictures ja Marvel Studios ovat ajautuneet neuvotteluissaan umpikujaan, ja suosittu supersankarihahmo poistuisi kollegoidensa rinnalta, mutta toisin kävi. Toistaiseksi nimetön Spider-Man 3 saa ensi-iltansa kesällä 2021.

Eikä siinä vielä kaikki.

Viikonlopun aikana Hämähäkkimiehen tulevaisuudesta selvisi nimittäin myös seuraavaa:

– Spider-Man: Homecomingin ja Spider-Man: Far From Homen ohjannut Jon Watts ohjaa mitä ilmeisimmin myös Spider-Man 3:n. Neuvottelut ovat ohjaajan kanssa jo loppusuoralla, ja kyseessä pitäisi olla aika lailla läpihuutojuttu. Tom Holland puolestaan jatkaa Peter Parkerin / Spider-Manin näyttelijänä myös jatkossa. Hän kommentoi asiaa somessa seuraavasti:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

?

Henkilön Tom Holland (@tomholland2013) jakama julkaisu

– Spider-Man 3:n lisäksi Hämähäkkimies tullaan näkemään yhdessä Marvel Studiosin omassa elokuvassa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, mikä leffa voisi olla kyseessä. Koska uutta Avengersia ei tulla Marvel Studiosin ”vaihe nelosessa” näkemään, on moni povannut Spider-Manille esiintymistä Fantastic Four -elokuvaan, joka saattaa ilmestyä vuonna 2022. Tämä olisi sikäli osuvaa, että sarjakuvissa Hämis koetti päästä Ihmenelosten jäseneksi jo uransa alkuvaiheessa ja samalla hahmon esiintyminen auttaisi polkaisemaan Marvel Studiosin uuden elokuvasarjan käyntiin näyttävästi.

– On mahdollista, että Marvel Studios ja Sony Pictures jatkavat yhteistyötään myös Spider-Man 3:n ja nimettömän MCU-elokuvan jälkeen, mutta samalla Marvel-tuottaja Kevin Feigen on kerrottu tehtailevan asiat niin, ettei Hämähäkkimiestä välttämättä enää nähdä muiden Marvelin supersankareiden rinnalla. Toisaalta on myös huhuttu, että Sonyn ”Spider-Verse” ja Marvel Cinematic Universe voisivat tavallaan jakaa saman maailman, ja hahmot vierailla toistensa elokuvissa, jos sellainen studioista hyvältä tuntuu. Ovi on siis nyt auki myös sille, että Venom kohtaisi Marvelin sankareita, eikä vain nahistelisi Hämiksen ja Carnagen kanssa.

– Spider-Manin esiintymisestä Venom 2:ssa ei saatu vielä uutta tietoa, mutta vaikka sopu Marvelin kanssa syntyi, aikoo Sony jatkaa vahvasti myös omien Spider-Man-aiheisten elokuviensa tekemistä. Tämä linjaus vihjaa siitä, että Venom ja Spider-Man kohtaavat ennen pitkää. Kenties seittisinko esiintyy Venom 2:n loppukohtauksessa samalla tavalla kuin ensimmäinen Venom vihjasi Carnagesta ja Venom 3:ssa nähdään Carnage vs. Spider-Man ja Venom -matsi?

Spider-Man on nähty valkokankaalla tänä vuonna jo pari kertaa (Avengers: Endgame ja Spider-Man: Far From Home), mutta nyt luvassa on siis parin vuoden tauko – ellei Venom 2 sitten yllätä katsojia cameolla.