Uusimmat

Game of Thronesin luojat jättivät Star Wars -projektin – Lucasfilmin johtajan kuittaus asiaan sai fanit liekkeihin

30.10.2019 14:05 Muropaketin toimitus

David Benioff ja D.B. Weiss jättivät Star Wars -projektinsa Netflix-kiireisiin vedoten. Lucasfilmin Kathleen Kennedyn kommentti asiaan tulkittiin Star Wars -fanien joukossa kuittailuna.

Eilen uutisoitiin, että Game of Thronesin luojat David Benioff ja D.B. Weiss ovat jättäneet suunnitellun Star Wars -elokuvatrilogian. Syynä he vetosivat kiireisiinsä Netflix-projektiensa suhteen.

Lucasfilmin johtajan, Kathleen Kennedyn kommentti asiaan oli lakonisen toteava. Tosin riippuu siitä, miten tekstin lukee. Sen nimittäin voi myös tulkita lievänä kuittailuna. Kennedyn kommentti kuuluu vapaasti suomennettuna näin:

“David Benioff ja D.B. Weiss ovat mahtavia tarinankertojia. Toivomme, että voimme ottaa heidät mukaan tulevaisuudessa, kunhan heidän kiireiseltä aikataulultaan vapautuu aikaa keskittyä Star Warsiin.”

Star Wars -fanien joukossa Kennedyn kommentti on tulkittu elegantiksi kuittailuksi sille, että käsikirjoittajakaksikko päättikin lähteä rahakkaamman Netflix-diilin perään sen jälkeen, kun he olivat jo sopineet Star Warsin teosta.