Uusimmat

The Witcher -tähti Henry Cavill paljasti mikä sarjan taistelukohtauksissa oli kaikkein haastavinta

21.12.2019 20:00 Muropaketin toimitus

The Witcher julkaistiin Netflixissä eilen.

Andrzej Sapkowskin fantasiaromaaneihin ja niiden pohjalta tehtyihin peleihin pohjautuva The Witcher – Noituri on varmastikin yksi vuoden odotetuimpia tv-sarjoja. Eilen Netflixissä julkaistu sarja kertoo Henry Cavillin esittämästä, hirviöitä vastaan taistelevasta, miekan lisäksi taikavoimia hyväkseen käyttävästä Geralt Rivialaisesta.

Tuoreessa haastattelussa (Comicbookin kautta) Cavill paljastaa, mikä sarjan taistelukohtauksissa oli kaikkein haastavinta. Hän selittää haasteiden johtuneen erityisesti Geraltin taistelutyylin ja kuvausmaaston yhteensovittamisesta:

“Geraltin liikkeet koostuvat pirueteista ja räjähtävistä liikkeistä, ja ne tehdään epätasaisella pinnalla. Siinä ei taistella salilla vaan mäenrinteellä, missä jalan alla on pikkukiviä, tai sateessa. Siksi pitää varmistaa, että kaikki on suojattua ja oikeat lihasryhmät treenattuja.”

Geraltin keskeisin ase on miekka, joka myös tarjosi lisähaastetta Cavillille.

“Hankalin asia raskaalla miekalla kuvauksissa taistellessa on varoa sitä, ettei vahingossa tapa ketään miekkaa heiluttaessaan. Miekan pysäyttäminen on vaikeinta. Ihannemaailmassa kosketusta kenenkään toisen käsien kanssa ei tapahdu stuntteja kuvatessa, mutta kun tehdään jotain todella teknistä, sitä osuu välillä melkeinpä väkisin”, näyttelijä kertoo.

Katso myös video Cavillista lukemassa Noituri-kirjaa:

Muropaketin uusimmat