Uusimmat

Netflixin uutuudet viikolla 36/2020: Hohto-kauhuklassikon jatko-osa, Mars-matkasta kertova sarja, Keanu Reevesin ohjaama toimintaleffa…

31.08.2020 14:15 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä julkaistaan odotettu, Charlie Kaufmanin ohjaama uutuuselokuva I’m Thinking of Ending Things. Sarjauutuutena alkaa Hilary Swankin tähdittämä avaruusdraama Away. Kirjastoelokuvien joukkoon lisätään muun muassa Hohto-jatko-osa Doctor Sleep ja Keanu Reevesin ohjausdebyytti Man of Tai Chi.

Viikon 36 uutuudet Netflxissä:

Ottelu (La Partita) – 1. syyskuuta
Rooman lähistöllä pelattavasta futismatsista tulee ratkaiseva hetki, kun joukkueen omistaja, valmentaja ja nuori pelaaja käyvät taistoon demoneitaan vastaan.

Friikit – Olet yksi meistä (Freaks – You’re One of Us) – 2. syyskuuta
Saksalaisessa supersankarielokuvassa baarikokki huomaa, että hänellä on supervoimia – eikä hän ole voimineen yksin. Ja saa tietää laajasta, synkästä salajuonesta.

Chef’s Table: BBQ, kausi 1 – 2. syyskuuta
Emmy-palkitussa sarjassa käyvät grillit kuumina, kun maineikkaat kokit ja grillimestarit USA:sta, Australiasta ja Meksikosta valmistavat mehukkaita herkkuja.

Pahat pohatat: Intia (Bad Boy Billionaires: India), kausi 1 – 2. syyskuuta
Tutkiva dokumenttisarja tarkastelee ahneutta, petoksia ja korruptiota, jotka synnyttivät – ja lopulta tuhosivat – surullisenkuuluisia intialaisia pohattoja.

Was it Love?, kausi 1 – 2. syyskuuta
Yksinhuoltajaäiti ei ole ollut treffeillä vuosikausiin, mutta kun neljä hyvin erilaista miestä ilmestyy hänen elämäänsä, hän löytää taas vähitellen rakkauden – ja itsensä. Korealainen sarja.

Young Wallander, kausi 1 – 3. syyskuuta
Poliisiopistosta vasta valmistunut Kurt Wallander (Adam Pålsson) joutuu raa’an rikoksen todistajaksi, ja hänet vedetään mukaan tapauksen tutkintaan komisario Hembergin (Richard Dillane) siipien suojassa.

Love, Guaranteed – 3. syyskuuta
Vilpitön asianajaja Susan (Rachael Leigh Cook) yrittää pelastaa pienen lakitoimistonsa ja ottaa hoitaakseen tuottoisan jutun Nickiltä (Damon Wayans Jr.). Nick on hurmaava uusi asiakas, joka haluaa haastaa oikeuteen treffisivuston, joka mainostaa takuuvarmaa rakkautta. Jutun kuumetessa alkaa kipinöidä myös Susanin ja Nickin välillä. Elokuvassa nähdään myös Heather Graham, ja sen on ohjannut Mark Steven Johnson.

Away, kausi 1 – 4. syyskuuta
Marsiin suuntautuvasta avaruusmatkasta kertova tarina kertoo rakkaudesta ja uhrautumisesta. Pääosassa nähdään kaksinkertainen Oscar-voittaja Hilary Swank.

I’m Thinking of Ending Things – 4. syyskuuta
Oscar-voittaja Charlie Kaufmanin (Tahraton mieli) elokuva perustuu Iain Reidin ylistettyyn romaaniin. Nuori nainen (Jessie Buckley) alkaa epäröidä suhdettaan, mutta matkaa silti uuden poikaystävänsä Jaken (Jesse Plemons) kanssa tämän perheen maatilalle. Lumimyrskyn takia hän jää tilalle loukkuun Jaken äidin (Toni Collette) ja isän (David Thewlis) kanssa ja alkaa kyseenalaistaa käsitystään poikaystävästään, itsestään ja koko maailmasta.

Tulossa myös:

Curse of Chucky -1. syyskuuta
Robin Hood – 1. syyskuuta
Destruction Los Angeles – 1. syyskuuta
Hunter Killer – 1. syyskuuta
Against All Odds – 1. syyskuuta
Kill Me Three Times – 1. syyskuuta
It Takes Two – 1. syyskuuta
Felipe Esparza: Bad Decisions – 1. syyskuuta
The Boss Baby: Get That Baby! – 1. syyskuuta
True: Friendship Day – 1. syyskuuta
Bookmarks: Celebrating Black Voices – 1. syyskuuta
Batman: Family Matters – 1. syyskuuta
Dudley Do-Right – 1. syyskuuta
Doctor Sleep – 2. syyskuuta
Afonso Padilha: Alma de Pobre – 3. syyskuuta
Spirit Riding Free: Riding Academy, osa 2 – 4. syyskuuta
Unbroken – 4. syyskuuta
The Thing (2011) – 4. syyskuuta
Last Vegas – 4. syyskuuta
Hard Target – 4. syyskuuta
Man of Tai Chi – 4. syyskuuta
Ride Along – 4. syyskuuta
Stretch – 4. syyskuuta
A Million Ways to Die in the West – 4. syyskuuta
The Theory of Everything – 4. syyskuuta
Bordello of Blood – 4. syyskuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.