Uusimmat

Netflixin uutuudet viikolla 37/2020: Korealaista kauhua, saatanallisia lapsenvahteja (osa 2), mustekaloja ja lohikäärmeitä…

07.09.2020 17:00 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä julkaistaan muun muassa korealainen kauhuelokuva #Alive ja saatanallisesta lapsenvahdista kertoneen komedian jatko-osa The Babysitter: Killer Queen.

Viikon 37 uudet julkaisut Netflixissä:

Mustekala opettajana (My Octopus Teacher) – 7. syyskuuta
Elokuvantekijä saa epätavallisen ystävän tutustuessaan Etelä-Afrikan merilevämetsässä asuvaan mustekalaan, joka näyttää hänelle oman maailmansa salaisuuksia.

#Alive – 8. syyskuuta
Karmea virus leviää kaupungissa. Mies on yksi loukussa asunnossaan täydessä digitaalisessa eristyksessä ulkomaailmasta. Hän etsii epätoivoisesti apua ja ulospääsytietä. Korealainen kauhuelokuva.

Valvontakapitalismin vaarat (The Social Dilemma) – 9. syyskuuta
Draaman ja dokumenttielokuvan yhdistelmä tutkii sosiaalisten verkostojen vaarallista vaikutusta ihmisiin. Teknologiaekspertit varoittavat omien luomustensa vaaroista.

La Línea: Shadow of Narco, minisarja – 9. syyskuuta
Espanjan rantakaupungista La Lineasta on tullut Euroopan huumesalakuljetuksen solmukohta, mutta paikalliset poliisiviranomaiset ovat päättäneet muuttaa tilanteen.

Söpöläiset (Mignonnes) – 9. syyskuuta
11-vuotias Amy alkaa kapinoida konservatiivisen perheensä perinteitä vastaan lumouduttuaan vapaamielisen tanssiryhmän rytmeistä. Ranskalainen elokuva.

Niin paljon rakkautta (Corazón loco) – 9. syyskuuta
Fernando on perheenisä – ja yhtä omistautunut molemmille perheilleen. Sitten eräänä päivänä yksi väärä liike tuo perheen ryminällä yhteen. Argentiinalainen komedia.

The Home Edit: Ammattijärjestäjät (Get Organized with The Home Edit), kausi 1 – 9. syyskuuta
Ammattijärjestäjät Clea Shearer ja Joanna Teplin auttavat julkkikisia ja taviksia editoimaan, kategorisoimaan ja hallitsemaan tavarakaaostaan ja luovat näin huikeita asuintiloja.

The Babysitter: Killer Queen – 10. syyskuuta
Cole selvisi kaksi vuotta sitten saatanallisesta kultista, jota johti hänen lapsenvahtinsa Bee. Nyt edessä on uusi painajainen – lukio. Demonitkaan eivät ole kaikonneet, vaan tekevät elämästä yhtä helvettiä.

Julie and the Phantoms, kausi 1 – 10. syyskuuta
Julie kadotti intohimonsa musiikkiin äitinsä menehdyttyä. Kolme kummituspoikaa ilmestyy piristämään häntä, ja he päättävät perustaa yhdessä bändin.

Isä haussa (Se busca papá) – 11. syyskuuta
Mitä tekee jännitystä hakeva esiteinityttö, kun äiti kieltää häntä osallistumasta BMX-kisaan? Palkkaa näyttelijän esittämään hyväksyvää isäänsä. Meksikolainen koko perheen elokuva.

The Duchess, kausi 1 – 11. syyskuuta
Yksinhuoltajaäiti Katherinella on kädet täynnä töiden, esiteinityttären ja poikaystävän kanssa. Kaiken lisäksi harkinnassa on lapsen hankkiminen eksän kanssa.

Tulossa myös:
Tähdisäde (StarBeam), kausi 2 – 8. syyskuuta
Boy Erased – 10. syyskuuta
Näin koulutat lohikäärmesi 3 – 10. syyskuuta
The Idhun Chronicles – 10. syyskuuta
The Gift, kausi 2 – 10. syyskuuta
Perhefirma (Family Business), kausi 2 – 11. syyskuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat