Uusimmat

Uudet elokuvat ja sarjat Netflixissä tällä viikolla: Odotettu kauhusarja alkaa, tuttu hittisarja jatkuu ja Adam Sandler pelastaa Halloweenin

05.10.2020 14:10 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä julkaistaan muun muassa uusi, The Haunting of Hill Housen tuottajien sarja The Haunting of Bly Manor. Elokuvapuolella tulossa on esimerkiksi Adam Sandler -uutuuskomedia Hubie pelastaa Halloweenin ja kirjastoelokuvien puolella tarjolle tulee Debra Granikin upea Leave No Trace, jota Suomessa ei nähty valkokankailla lainkaan.

Viikon 41 uudet julkaisut Netflixissä:

Matka järvelle (To the Lake), kausi 1 – 7. lokakuuta
Venäläisessä sarjassa järkyttävä vitsaus uhkaa tehdä lopun ihmiskunnasta. Julmassa selviytymistaistelussaan ryhmä asettaa vaakalaudalle elämänsä, rakkautensa ja inhimillisyytensä.

Hubie pelastaa Halloweenin (Hubie Halloween) – 7. lokakuuta
Niin lapset kuin aikuisetkin pilkkaavat Hubie Dubois’ta (Adam Sandler), vaikka tämä on omistautunut kotikaupungilleen Salemille (ja sen legendaarisille halloween-juhlille). Mutta tänä vuonna illan pimeydessä liikkuu jotakin oikeasti pelottavaa, ja Hubien on pelastettava halloween. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Julie Bowen, Ray Liotta, Noah Schnapp, Steve Buscemi ja Maya Rudolph.

Bigflo & Oli: Presque Trop – 8. lokakuuta
Intiimissä musiikkidokumentissa seurataan Bigflota ja Olia, ranskalaisia räppäriveljeksiä, niin kulissien takana kuin kiertueellakin.

Kuurojen yliopisto (Deaf U), kausi 1 – 9. lokakuuta
Tosi-tv-sarjassa tutustutaan kuurojen ja huonokuuloisten nuorten tiiviiseen opiskelijaporukkaan ja heidän elämäänsä Gallaudetin yliopistossa.

The Haunting of Bly Manor – 9. lokakuuta
The Haunting of Hill Housen tuottajien uusi kummitustarina. Sarjan pääosissa nähdään Victoria Pedretti, Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen, Kate Siegel, T’Nia Miller, Rahul Kohli, Benjamin Evan Ainsworth, Amelie Smith ja Amelia Eve.

Ginny Weds Sunny – 9. lokakuuta
Naimisiin haluava mutta jatkuvasti pakkeja saava poikamies yrittää hurmata entisen ihastuksensa ottamalla vastaan apua yllättävältä taholta: tytön äidiltä. Bollywood-elokuva.

The Forty-Year-Old Version – 9. lokakuuta
The Forty-Year-Old Version kertoo oman onnensa nojaan jääneestä newyorkilaisesta näytelmäkirjailijasta, joka tuumaa, että ainoa tapa pelastaa oma taiteellinen ääni on ryhtyä räppäriksi… nelikymppisenä.

Salainen metsä (Stranger), kausi 2 – 11. lokakuuta
Empatiakykynsä menettänyt syyttäjä selvittää murhatapausta poliittisen korruption keskellä. Apunaan hänellä on sisukas etsivä. Korealainen rikossarja.

Tulossa myös:

  • The Blacklist, kausi 7 – 5. lokakuuta
  • Western Stars – 6. lokakuuta
  • StarBeam: Halloween Hero – 6. lokakuuta
  • Puzzle – 6. lokakuuta
  • Viulisti – 6. lokakuuta
  • An Affair – 6. lokakuuta
  • Leave No Trace – 9. lokakuuta
  • Fast & Furious Spy Racers, kausi 2: Rio – 9. lokakuuta
  • Super Monsters: Dia de los Monsters – 9. lokakuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.