Uusimmat

2010-luvun elokuvien ehkä kuuluisin alusvaatekohtaus tänään tv:ssä – ”Tarpeeton paljastelu” aiheutti kohun, mutta näyttelijän mielestä ihan turhaan

12.10.2020 07:00 Muropaketin toimitus

Kahdestoista Star Trek -elokuva, Star Trek Into Darkness, nähdään tänään Paramount Networkilla kello 22.00 alkaen.

Vuonna 2013 valmistuneessa Star Trek Into Darknessissa:

”Enterprisen miehistö palaa kotiin ja joutuu todistamaan järkyttävää terroritekoa. Heidän omaan organisaatioonsa on soluttautunut tuhoa jäljessään kylvävä voima. Tähtilaivasto, ja kaikki mitä se edustaa, hävitetään ja maailma suistuu ennennäkemättömään kriisiin. Tämän yhden miehen joukkotuhoaseen jahtia sodan runtelemalla maaperällä johtaa kapteeni Kirk, jolla on omat syynsä tasata tilit hänen kanssaan. Takaa-ajo muuttuu eeppiset mittasuhteet saavaksi shakkipeliksi, jossa panoksina ovat elämä ja kuolema, rakkaus ja ystävyys. Kirkin on tehtävä uhrauksia perheensä tähden, sen ainoan joka hänellä on koskaan ollut – miehistönsä.”

Pääosia vuoden 2009 Star Trekin jatko-osassa esittävät John Cho, Benedict Cumberbatch, Alice Eve, Bruce Greenwood, Simon Pegg, Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Peter Weller ja Anton Yelchin.

Star Trek Into Darkness keräsi lähinnä kiittäviä arvioita, mutta ei selvinnyt täysin ilman kritiikkiä. Elokuva sai pyyhkeitä esimerkiksi kohtauksesta, jossa Alice Even esittämä Dr. Carol Marcus esiintyy alusvaatteisillaan. Kyseistä kohtausta pidettiin täysin irrallisena ja tarpeettomana. Sen verran löylyä kommentit nostivat, että Star Trekin käsikirjoittaja ja tuottaja Damon Lindelof pyysi lopulta alusvaate-episodia anteeksi Twitterissä.

Ironista kyllä, Alice Eve itse ei kokenut vähissä vaatteissa poseeraamista mitenkään ikäväksi jutuksi.

”En arvannut että siitä syntyisi sellainen haloo. En kokenut tulleeni hyväksikäytetyksi”, Eve totesi Las Vegasissa järjestetyssä Star Trek -tapahtumassa vuonna 2013. Samassa yhteydessä näyttelijä totesi, että kapteeni Kirkiä esittävä Chris Pine sentään esiintyi elokuvassa täysin ilman paitaa.