Uusimmat

Ron Howardin uutuuselokuva, Kurt Russellin jatko-osa, Virgin River jatkuu… – Ja muut Netflixin tämän viikon uutuudet

23.11.2020 17:00 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä julkaistaan Ron Howardin ohjaama, Glenn Closen ja Amy Adamsin tähdittämä uutuuselokuva Hillbilly Elegy. Toinen viikon keskeinen uutuus on jatko-osa Christmas Chronicles -jouluelokuvalle, jossa joulupukkia ja -muoria esittävät Kurt Russell ja Goldie Hawn.

Viikon 48 uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä:

Perhejoulu (Überweihnachten), kausi 1 – 27. marraskuuta
Bastian matkaa kotiin jouluksi ja saa selville, että hänen veljensä seurustelee nyt hänen eksänsä kanssa. Veljesten välit kiristyvät, mutta löytävät yllättäen perhesalaisuuden.

Virgin River, kausi 2 – 27. marraskuuta
Alexandra Breckenridgen tähdittämä, pieneen kaupunkiin Pohjois-Kaliforniassa sijoittuva romanttinen draamasarja jatkuu.

Tulossa myös:

  • Great Pretender, kausi 2 – 25. marraskuuta
  • Sugar Rush Christmas, kausi 2 – 27. marraskuuta
  • Fabulous Lives of Bollywood Wives, kausi 1 – 27. marraskuuta

Viikon uudet elokuvat:

Hillbilly Elegy – 24. marraskuuta
J. D. Vance (Gabriel Basso) on entinen marijalkaväen sotilas Ohion eteläosista, joka opiskelee lakia Yalessa. Hän on pääsemässä unelmatyöhönsä, kun perhekriisi pakottaa hänet palaamaan kotiin, jonka hän on yrittänyt unohtaa. J. D. joutuu setvimään Appalakki-sukunsa monimutkaisia suhteita, joihin lukeutuu hänen oma suhteensa addiktiäitiin (Amy Adams). J. D. saa voimia muistelemalla isoäitiään (Glenn Close), sisukasta ja veitsenterävää naista, joka kasvatti hänet. Lopulta hän hyväksyy sukunsa jättämän lähtemättömän jäljen osaksi omaa tarinaansa.

J. D. Vancen menestysromaaniin perustuva ja Ron Howardin ohjaama Hillbilly Elegy on muistelmateos, joka tarjoaa ikkunan erään suvun voitokkaaseen selviytymistarinaan. Suvun tarinassa seurataan kolmen värikkään sukupolven ainutlaatuisia ylä- ja alamäkiä, jotka määrittävät kirjailijan kokemusta omasta perheestään.

Tomyn muistokirja (El Cuaderno de Tomy) – 24. marraskuuta
Tosipohjaisessa elokuvassa terminaalivaiheen syöpää sairastava nainen kirjoittaa pojalleen muistoksi ainutlaatuisen muistokirjan elämästä, kuolemasta ja rakkaudesta.

The Christmas Chronicles: Toinen Osa – 25. marraskuuta
Kaksi vuotta sitten sisarukset Kate (Darby Camp) ja Teddy Pierce (Judah Lewis) pelastivat joulun, mutta moni asia on muuttunut sen jälkeen. Kate on nyt kyyninen teini, joka viettää vastentahtoisesti joulua Cancunissa äitinsä uuden poikaystävän ja tämän Jack-pojan (Jahzir Bruno) luona. Kate ei halua hyväksyä tätä uutta versiota perheestään, vaan päättää karata. Mutta kun salaperäinen ja maaginen riitapukari nimeltä Belsnickel uhkaa tuhota Pohjoisnavan ja joulun lopullisesti, Kate ja Jack joutuvat yllättäen uuteen seikkailuun Joulupukin (Kurt Russell) kanssa. Chris Columbuksen (Yksin kotona, Harry Potter) käsikirjoittama ja ohjaama The Christmas Chronicles, Toinen Osa on koko perheen vauhdikas, sydämellinen ja hauska seikkailu, joka saa katsojat joulumielelle. Päärooleissa mukana myös Goldie Hawn.

Mosul – 26. marraskuuta
Nuori poliisi liittyy kapinalliseen joukkoon ja osallistuu ISIS-ryhmittymää vastaan suunniteltuun operaatioon Mosulissa. Tositapahtumiin pohjautuva elokuva.

The Call – 27. marraskuuta
Nainen palaa entiseen kotiinsa ja löytää vanhan puhelimen, jonka avulla hän voi keskustella talossa 20 vuotta aiemmin asuneen henkilön kanssa.

Älä kuuntele (Don’t Listen) – 27. marraskuuta
Nuoren poikansa oudon kuoleman jälkeen Daniel kuulee aavemaisen avunpyynnön. Se innostaa häntä etsimään apua tunnetulta yliluonnollisten asioiden asiantuntijalta.

Pedon raivo (La Belva) – 27. marraskuuta
PTSD:stä kärsivä entinen sotilas joutuu itse epäillyksi etsiessään nuoren tyttärensä kaappaajia.

Tulossa myös:

  • Lohikäärmeet: Pelastuspartio: Kotapohjan joulu (Dragons: Rescue Riders: Huttsgalor Holiday) – 24. marraskuuta
  • Midnight at the Magnolia – 25. marraskuuta
  • Us – 26. marraskuuta
  • If Beale Street Could Talk – 27. marraskuuta
  • A Go! Go! Cory Carson Christmas – 27. marraskuuta

Viikon uudet dokumentit:

Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker – 27. marraskuuta
Dokumentissa seurataan musikaali-ilmiön tuotantoa Debbie Allen Dance Academyssä Los Angelesissa.

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.