Uusimmat

Uuden Marvel-supersankarin näyttelijältä suorat sanat Disneyn johtajalle: “Me emme ole mikään koe”

17.08.2021 09:45 Muropaketin toimitus

Shang-Chi-elokuvan pääosanesittäjä Simu Liu närkästyi Disney-pampun kommenteista.

Disneyn toimitusjohtaja Bob Chapek olisi ehkä voinut valita sanansa paremmin puhueessaan osavuosikatsauksen yhteydessä Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings -elokuvasta ja sen julkaisutavasta. Tuorein Marvel-elokuva ei saavu Black Widow’n tapaan samaan aikaan sekä elokuvateattereihin että Disney+-palveluun, vaan se nähdään normityyliin ensin vain teattereissa.

Disney+:aan se tulee kuitenkin nopeammin kuin pandemiaa edeltävänä aikana.

– Shang-Chi on kiinnostava kokeilu. Mahdollisuus tuoda Marvel-elokuva Disney+:aan vain 45 päivää teatteriensi-illan jälkeen tarjoaa kiinnostavaa dataa tulevaisuutta silmälläpitäen, Chapek sanoi USA Todayn mukaan.

Toimari tarkoitti kokeilulla julkaisutapaa, mutta hänen puheensa herättivät sosiaalisessa mediassa närää. Shang-Chi on ensimmäisen Marvel-elokuva, jonka pääosanesittäjä Simu Liu on aasialaistaustainen, kuten monet muutkin leffan näyttelijät. Liu kommentoikin Chapekin kommentteja Twitter-tilillään, puhuen vähemmistön edustajana.

Hän kirjoittaa twiitissään, etteivät he ole mikään koe, vaan altavastaajia, jotka ovat valmiita tekemään historiaa 3. syyskuuta, jolloin Shang-Chi saapuu teattereihin:

Muropaketin uusimmat