Uusimmat

Deepcoolilta kaksi erikoisesti muotoiltua koteloa

12.01.2015 18:04 Petrus Laine

Uutisoimme aiemmin CyberPowerin esittelemästä, erikoisesti muotoillusta Fang Trinity -tietokoneesta. Pian sen jälkeen kävi ilmi, että kyseessä ei ole CyberPowerin omaan suunnitteluun perustuvasta kotelosta, vaan Deepcoolin Tristellarista, joka tulee myyntiin myös pelkkänä kotelona. Tristellarin ohella Deepcool esitteli myös hieman Mac Prota muistuttavan Pentower-kotelon. Kumpikin uusista koteloista käyttää muun muassa PCI Extender -kaapeleita mahdollistaakseen erikoisen muotoilunsa.

Tristellar rakentuu kolmesta ulospäin identtisen näköisestä osiosta. Yhteen niistä on sijoitettu paikka ITX-emolevylle ja 120mm nestejäähdytysratkaisulle. Nestejäähdytyksen sijasta on mahdollista käyttää myös matalaa ilmajäähdytystä, jolloin tilaa jää myös kahdelle 3,5-tuumaiselle kiintolevylle. Toista kolmesta osiosta asuttavat maksimissaan 320 mm pitkä näytönohjain ja maksimissaan kolme 2,5-tuumaista kiintolevyä. Kolmanteen osioon mahtuvat 180 mm pitkä ATX-virtalähde, kaksi 3,5-tuumaista kiintolevyä ja slot-load-tyyppinen optinen asema.

Pentower lainaa selvästi ideansa roskapöntöksikin kutsutulta Mac Prolta. Pyöreän mallin sijasta Deepcool on kuitenkin päätynyt pyöristettyyn viisikulmioon. Deepcoolin ratkaisu ei myöskään vaadi Mac Pron tavoin juuri sitä varten rakennettuja komponentteja. Koteloon on saatu sovitettua paikat ITX-emolevylle, näytönohjaimelle, yhdelle 3,5-tuumaiselle ja kahdelle 2,5-tuumaiselle kiintolevylle sekä slot-load-tyyppiselle optiselle asemalle. Optisen aseman paikalle voidaan asentaa myös kolmas 2,5-tuumainen kiintolevy.

Deepcool ei ole valitettavasti vielä kertonut milloin kotelot tulevat myyntiin tai miten ne tullaan hinnoittelemaan.

Legit Reviews, DEEPCOOL Launches PENTOWER and Tristellar PC Cases