Uusimmat

HBO Maxin uudet sarjat ja elokuvat huhtikuussa 2023

03.04.2023 20:45 Muropaketin toimitus

Huhtikuussa 2023 HBO Maxin uutuuksia ovat animaatioelokuva Muumiot, Barryn neljäs ja samalla viimeinen kausi sekä David E. Kelleyn uutuussarja Love & Death. Huhtikuussa palvelu juhlii Warner Brosin 100-vuotistaivalta muun muassa klassikkoelokuvien muodossa.

Huhtikuun uudet sarjat ja tuotantokaudet HBO Maxilla:

FBOY Island Tanska, kausi 1 – 2. huhtikuuta alkaen
Kolme nuorta naista matkaa paratiisisaarelle etsimään rakkautta. Seuranaan heillä on 16 miestä, joista puolet tituleeraa itseään rahapalkintoa havitteleviksi naistenmiehiksi. Puolet miehistä taas on kivoja kundeja, jotka etsivät naisten tavoin tosirakkautta. Saavatko naiset selville, kuka kukakin on miehiään?
Kymmenen jakson mittainen sarja on sosiaalinen koe, jossa selvitetään, voivatko naistenmiehet parantaa tapansa.

Royal Crackers (Adult Swim) – 3. huhtikuuta alkaen
Uudessa Adult Swim -animaatiosarjassa Royal Crackers on Hornsbyn suvun johtama naposteltavia valmistava konserni, jonka valta on nyt murenemassa. Kun suvun patriarkka vaipuu koomaan, muut tekevät kaikkensa nostaakseen perheyrityksen takaisin entiselle tasolleen. Puolen tunnin jaksoista koostuva, kymmenen jakson mittainen komediasarja on Jason Ruizin luoma ja tähdittämä.

The Walking Dead, kausi 11C, jaksot 17–24 – 3. huhtikuuta
Viimeiset jaksot Robert Kirkmanin sarjakuvaan pohjautuvan The Walking Deadin viimeiseltä kaudelta. Kaikki loput jaksot ovat katsottavissa julkaisupäivänä.

2 Days (2 Døgn), 2. kausi – 11. huhtikuuta alkaen
Introvertti Otto muuttaa saman katon alle serkkunsa kanssa. Bileillan jälkeen he päätyvät rikollisen kynsiin ja seurauksena on kierre, joka johtaa heidät syvälle synkkään alamaailmaan. Lopulta poikien on kamppailtava niin elämästään, ystävyydestään kuin moraalistaan. Tanskalaista toimintasarjaa tähdittävät Sebastian Bull, Oscar Dyekjær Giese ja Kasper Løfvall Stensbirk.
Kaikki neljä jaksoa katsottavissa julkaisupäivänä.

#BringBackAlice – 14. huhtikuuta alkaen
Puolalaisessa draamasarjassa suositun vaikuttajan Alicja Stecin (Helena Englert) katoaminen aiheuttaa järkytystä. Vuoden mittaisten etsintöjen jälkeen Alicja löydetään salaperäisissä olosuhteissa, mutta tyttö ei tunnu muistavan juuri mitään. Hän yrittää koota kokonaiskuvaa tapahtuneesta tiedonmurusten, häiritsevien takaumien ja sirpaleisten muistikuvien avulla. Kaikki eivät kuitenkaan usko hänen todella menettäneen muistiaan. Saksalaista mysteeritrilleriä tähdittää Helena Englert. Caleb Ransonin luoma sarja perustuu Marcin Kubawskin ja Milosz Sakowskin tarinaan.
Kuusiosaisen sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa katsottavissa ensi-iltapäivänä, loput jaksot viikottain.

A Black Lady Sketch Show, kausi 4 – 15. huhtikuuta alkaen
Emmy-palkittu sarja jatkuu uusin jaksoin. Sketsisarjassa tummaihoiset naiset kokevat samastuttavia, hulvattomia hetkiä taianomaisessa todellisuudessa, joka kumoaa kaikki perinteiset odotukset. Näyttelijäkaartiin kuuluvat aiempia kausia tähdittäneet Robin Thede, Gabrielle Dennis ja Skye Townsend sekä uudet kasvot DaMya Gurley, Tamara Jade ja Angel Laketa Moore. Neljännellä kaudella nähdään myös yli 20 julkisuudesta tuttua vierailevaa tähteä.
Kauden kuusi jaksoa julkaistaan viikottain.

Barry, kausi 4 – 17. huhtikuuta alkaen
Emmyn ja Directors Guild of America (DGA) -palkinnon pokanneen Bill Haderin luoman ja tähdittämän, synkkäsävyisen rikoskomediasarjan neljännellä ja samalla viimeisellä kaudella Cousineau (Henry Winkler) nostetaan sankarin jalustalle Barryn (Hader) pidätyksen seurausten jälkimainingeissa.
Kahdeksanosaisen kauden kaksi ensimmäistä jaksoa katsottavissa ensi-iltapäivänä, loput jaksot viikottain.

Para – We Are King, kausi 2 – 17. huhtikuuta alkaen
Joskus katastrofi on vain yhden huonon päätöksen päässä. Para – We Are King seuraa neljää nuorta naista, jotka etsivät onneaan Berliinissä. Saksalaisen draamasarjan ovat luoneet Hanno Hackfort, Bob Konrad ja Richard Kropf, ja sitä tähdittävät Jeanne Goursaud, Soma Pysall, Roxana Samadi ja Jobel Mokonzi.
Kuusiosaisesta sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa viikottain.

Dave, kausi 3 – 19. huhtikuuta alkaen
Parikymppinen neuroottinen lähiöasukki on vakuuttunut siitä, että hänen on määrä olla yksi maailmanhistorian mahtavimmista räppäreistä. Hänen on vain saatava kaikki muutkin vakuuttumaan asiasta. Kolmannella kaudella Dave suuntaa ensimmäiselle kiertueelleen ja etsii samalla rakkautta. Mutta matkatessaan ystävineen ristiin rastiin ympäri Amerikkaa hän saa huomata, kuinka monimuotoinen Yhdysvaltojen kulttuurikenttä oikeastaan onkaan – ja kuinka usein kuuluisuus asettaa mutkia matkaan sekä rakkaudelle että ystävyydelle. FX Productionsin komediasarja perustuu räppäri-koomikko Dave Burdin elämään.
10-osaisen kauden kolme ensimmäistä jaksoa katsottavissa ensi-iltapäivänä, loput jaksot viikottain.

Somebody Somewhere, kausi 2 – 24. huhtikuuta alkaen
Kriitikoiden ylistämä komediasarja jatkuu uusin jaksoin. Koomikko-laulaja Bridget Everett sekä näyttelee pääosan että toimii sarjan vastaavana tuottajana. Sarja seuraa Samia (Everett), joka on päällepäin läpikotaisin kansasilainen, mutta kamppailee pohjimmiltaan sopeutuakseen kotikaupunkinsa odotuksiin. Menetystään työstävä Sam saa lohtua laulamisesta. Laulaminen avaa ovet matkalle, jonka varrella hän löytää itsensä ja sinnikkäiden ulkopuolisten yhteisön.
Kauden seitsemän jaksoa julkaistaan viikottain.

Love & Death – 27. huhtikuuta alkaen
David E. Kelleyn (Big Little Lies) käsikirjoittamaa draamasarjaa tähdittävät Elizabeth Olsen ja Jesse Plemons. Sarja kertoo tositapahtumiin pohjautuvan tarinan Candy ja Pat Montgomerysta sekä Betty ja Allan Goresta, kahdesta kirkossa käyvästä pariskunnasta, jotka nauttivat elämästään teksasilaisessa pikkukaupungissa, kunnes avioliiton ulkopuolinen suhde ajaa jonkun tarttumaan kirveeseen. Minisarja ammentaa inspiraationsa kirjasta Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs sekä Texas Monthly -lehden artikkeleista (Love & Death in Silicon Prairie).
7-osaisen kauden kolme ensimmäistä jaksoa katsottavissa ensi-iltapäivänä, loput jaksot viikottain.

Headless Chickens (Pollos sin Cabeza) – 28. huhtikuuta alkaen
Espanjalainen jalkapallokomedia on Alex de la Iglesian (30 Coins) ja Carolina Bangin (The Last Circus) käsialaa. Max Original -sarja seuraa jalkapalloagentti Alberto Martín Ruizia eli Betoa tämän karistaessa ison yrityksen tomut kannoiltaan ja perustaessa oman yrityksensä. Sekopäisten jalkapalloilijaongelmien ja stressaavan perhe-elämän keskellä turvaa tarjoaa tyttöystävä Sonia. Mutta juuri kun asiat tuntuvat olevan asettumassa uomiinsa katastrofi iskee, hänen isoin asiakkaansa ottaa hatkat ja tyttöystävä jättää.
Kaikki seitsemän jaksoa katsottavissa julkaisupäivänä.

Huhtikuun uusia elokuvia:

Muumiot: Seikkailu ajan halki (Mummies) – 8. huhtikuuta
Juan Jesús García Galochan esikoisohjauksenaan tekemässä koko perheen animaatioelokuvassa seikkaillaan maapallon uumenissa sijaitsevassa Egyptissä. Keisarillisen käskyn mukaan prinsessa Neferin, täytyy naida nuorukainen nimeltään Thut, mutta kumpikaan heistä ei ole halukas astumaan avioliittoon. Samaan aikaan maan pinnalla Lordi Silvester Carnaby suorittaa arkeoleogisia tutkimuksia ja löytää jotain arvokasta: egyptiläisen hautakammion ja sieltä vanhan vihkisormuksen. Kun Thutille selviää, että hänen sormuksensa on viety, hänellä ei ole muita vaihtoehtoja kuin kiivetä maan pinnalle ihmisten maailmaan ja soluttautua nykypäivän Lontooseen.

Tulossa myös ainakin nämä kirjastoelokuvat:

  • Ben 10 Vs. The Universe: The Movie – 1. huhtikuuta
  • Ocean’s 8 – 7. huhtikuuta
  • Ocean’s Eleven – 7. huhtikuuta
  • Ocean’s Thirteen – 7. huhtikuuta
  • Ocean’s Twelve – 7. huhtikuuta
  • Superman (1978) – 7. huhtikuuta
  • Citizen Kane – 14. huhtikuuta
  • The Show – 21. huhtikuuta
  • The Last 10 Years (JP) – 28. huhtikuuta
  • Deliverance – 28. huhtikuuta
  • Mortal Kombat Legends: Snow Blind – 28. huhtikuuta
  • Vengeance Is Mine – 28. huhtikuuta

Huhtikuun uusia dokumentteja:

100 Foot Wave, kausi 2 – 17. huhtikuuta alkaen
Chris Smithin Emmy-palkittu dokumenttisarja palaa Portugalin Nazaréen ja poikkeaa myös Havaijilla ja Kaliforniassa adrenaliinintäyteisellä toisella tuotantokaudellaan. Uudella kaudella seurataan legandaarista Garrett McNamaraa, joka tunnetaan suurien aaltojen surffaajana. Mukana menossa on myös muita maailmanluokan surffareita.
Kauden kuusi jaksoa julkaistaan viikottain.

The Dog House, kausi 4 – 27. huhtikuuta
The Dog House on kuin koirien deittiohjelma, jossa lemmikit ja ihmiset tutustuvat ja toivottavasti ihastuvat toisiinsa. BAFTA-ehdokkuuden saanut dokumenttisarja sijoittuu Wood Green -nimiseen eläinsuojelujärjestöön Isossa-Britanniassa. Sarjassa seurataan keskuksen omistautuneita työntekijöitä, jotka tekevät parhaansa löytääkseen sopivat perheet kodittomille koirille.
Kaikki 10 jaksoa katsottavissa julkaisupäivänä.

Tulossa myös:

  • Jason Isbell: Running with Our Eyes Closed – 8. huhtikuuta
  • 1341 Frames of Love and War – 26. huhtikuuta

Tiedot perustuvat HBO Maxilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat