Uusimmat

Oppenheimer-tähti Cillian Murphy olisi valmis tekemään jatkoa yli 20 vuoden takaiselle elokuvalleen

Cillian Murphy elokuvassa Oppenheimer / Kuva: © Universal Pictures.

17.07.2023 09:00 Muropaketin toimitus

Cillian Murphy nähdään tällä viikolla ensi-iltansa saavan Oppenheimer-elokuvan pääosassa.

Cillian Murphy tunnetaan nykyisin etenkin Peaky Blinders -sarjan tähtenä ja tämän viikon jälkeen myös Christopher Nolanin uusimman elokuvan pääosasta ydinpommin isänä, J. Robert Oppenheimerina.

Vuonna 2002 irlantilaisnäyttelijä nousi suuren maailman tietoisuuteen Danny Boylen ohjaamassa ja Alex Garlandin käsikirjoittamassa jännärissä 28 Days Later. Colliderin haastattelussa Murphy kommentoi, että vaikka elokuvan teosta on kulunut jo yli 20 vuotta, hän olisi edelleen valmis tekemään tuolle elokuvalle jatkoa – tosin hänellä on siihen vaatimuksia.

“Juttelin Danny Boylen kanssa vähän aikaa sitten ja sanoin, että mehän kuvasimme 28 Days Laterin 2000-vuoden lopussa, että alamme lähestyä hetkeä, joka on 28 vuotta myöhemmin. Olen aina ollut sitä mieltä, että olisin valmis tekemään jatkoa. Rakastaisin tehdä sen. Jos Alexin [Garland] mielestä meillä olisi sille käsikirjoitus ja jos Danny haluaa tehdä sen, niin haluaisin minäkin”, Murphy kommentoi.

Katso haastattelu tästä videosta:

28 Days Laterille tehtiin vuonna 2007 jatko-osa, 28 Weeks Later, mutta siinä Murphy ei ole mukana. Elokuvan ohjasi Doylen sijaan Juan Carlos Fresnadillo ja käsikirjoituksesta vastasivat Garlandin sijaan Fresnadillo, Rowan Joffe, Enrique López Lavigne ja Jesús Olmo.

Jatko-osa löytyy suoratoistossa Disney+:sta, mutta alkuperäinen 28 Days Later puuttuu tällä hetkellä Suomen suoratoistopalveluista kokonaan.

Perjantaina julkaistava Oppenheimer näyttää tältä: