Uusimmat

Prime Videon tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat lokakuussa 2023

Kuva: © Lionsgate

02.10.2023 13:00 Muropaketin toimitus

Lokakuussa Amazonin Prime Videoon lisätään esimerkiksi Steven Spielbergin ohjaama The Fabelmans ja Keanu Reevesin tähdittämä John Wick: Chapter 4, eivätkä kiinnostavat uutuudet siihen jää.

Alla Prime Videon lokakuun tarjonta. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös…

SARJAT

Upload
Kausi 3
20. lokakuuta

”Upload on Emmy-palkitun kirjailijan Greg Danielsin (The Office, Parks and Recreation, King of the Hill) luoma scifi-komediasarja, joka sijoittuu teknisesti edistyneeseen tulevaisuuteen, jossa ihmisten jokapäiväiseen arkeen kuuluvat hologrammipuhelimet, itseohjautuvat autot, tekoäly ja 3D-printattu ruoka. Kuolemakin on onnistuttu kukistamaan ja tilalle on tullut virtuaalinen tuonpuoleinen, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia maailmanluokan lomaelämyksistä – mikäli kukkaro vain sen kestää.”

Bosch: Legacy
Kausi 2
20. lokakuuta

”Bosch: Legacy -sarjassa seuraamme Harry Boschia (Titus Welliver), eläkkeelle jäänyttä murhatutkijaa, joka aloittaa uuden luvun elämässään astuessaan yksityisetsivän saappaisiin. Sarjassa pääsemme seuraamaan, kun asianajaja Honey ”Money” Chandler (Mimi Rogers) kamppailee säilyttääkseen uskonsa oikeusjärjestelmään selviytyessään murhayrityksestä. Lisäksi saamme kurkistuksen Maddie Boschin (Madison Lintz) maailmaan, kun hän aloittaa uransa nuorena partiopoliisina ja kohtaa Los Angelesin katujen haasteet. Toisen kauden aikana Bosch ja Chandler ryhtyvät yhteistyöhön ja lähtevät jahtaamaan tappajaa, joka saattaa olla heitä askeleen edellä. Samalla Maddie Bosch joutuu naamioituneen hyökkääjän uhriksi, ja hänen tulevaisuutensa poliisina on vaakalaudalla. Kaiken tämän keskellä FBI alkaa tutkia Carl Rogersin murhaa, asettaen Boschin ja Chandlerin epäilyksen alle. Jännitys tiivistyy, kun he yrittävät pelastaa Maddien ja samalla selvittää, kuka on salaperäinen murhaaja.”

ELOKUVAT

Totally Killer
6. lokakuuta

”Elokuvassa seurataan surullisenkuuluisaa tappajaa, Sweet Sixteen Killeriä, joka 35 vuoden hiljaiselon jälkeen Halloween-yönä palaa murhapaikalle, jossa hän surmasi kolme teiniä. Nyt hän etsii neljättä uhriaan. Tarinan keskiössä on 17-vuotias Jamie (Kiernan Shipka), joka joutuu kasvotusten tämän naamioituneen mielipuolen kanssa. Juostessaan pakoon henkensä edestä hän huomaa matkustaneensa ajassa takaisin vuoteen 1987 – vuoteen jolloin alkuperäisten murhat tapahtuivat. Jamie on pakotettu navigoimaan läpi nostalgisten 80-luvun, jossa hän liittoutuu teini-ikäisen äitinsä (Olivia Holt) kanssa talttuakseen murhaajan kerralla ja lopullisesti ennen kuin hän jää ikuisesti jumiin menneisyyteen.”

Awareness
11. lokakuuta

”Syrjäytymisvaarassa elävä nuori kapinallinen Ian hallitsee mielenhallinnan taidon. Hän kykenee luomaan visuaalisia harhoja muille ihmisille, ja käyttää kykyään pienten huomaamattomien huijausten tekemiseen selviytyäkseen arjestaan. Erään huijauksen yhteydessä hänen voimansa riistäytyvät hallinnasta, ja koska tilanne tapahtuu julkisesti, Ianin kyky huomataan. Näin hänestä tulee kahden kilpailevan organisaation kohde, josta kumpikin haluaa osansa.”

The Burial
13. lokakuuta

”Tässä tositapahtumiin pohjautuvassa elokuvassa sovitteluyritys menee täysin päin mäntyjä. Hautaustoimiston omistaja Jeremiah O’Keefe, jota Oscar-voittaja Tommy Lee Jones, turvautuu tapauksessaan epätavalliseen apuun ja pyytää avukseen karismaattisen ja sanavalmiin asianajajan Willie E. Garyn, jonka roolissa loistaa Oscar-voittaja Jamie Foxx. Tavoitteena on pelastaa perheyritys oikeustaistelussa, mutta mitä pidemmälle tarinaa etenee, sitä kuumemmiksi tunteet kiihtyvät. Kun tämä epätodennäköinen kaksikko sukeltaa syvälle tapauksen juurisyihin, paljastuu samalla yritysmaailman korruptio ja rodullinen epäoikeudenmukaisuus.”

The Other Zoey
20. lokakuuta

”Zoey Miller (Josephine Langford) on nerokas IT-päällikkö, joka ei ole aiemmin haikaillut romanttisille suhteille. Kaikki muuttuu, kun suosittu yliopistojalkapalloilija Zach (Drew Starkey) menettää muistinsa ja erehtyy pitämään Zoeyta tyttöystävänään. Zoey päättää pelata mukana, mutta sitten hän tapaa Zachin serkun, Milesin (Archie Renaux), ja heilläkin syttyy yhteys. Samalla hetkellä hän tajuaa tuntevansa ihastusta heitä molempia kohtaan. Taphtumien seurauksena hän joutuu kohtaamaan pelkonsa ja tekemään mahdottoman päätöksen.”

John Wick: Chapter 4
27. lokakuuta

”Elokuvassa John Wick (Keanu Reeves) keksii keinon, miten kukistaa High Table -sarjamurhaajajärjestö. Kuitenkin ennen vapauttaan hän joutuu kohtaamaan uuden vihollisen, jolla on voimakkaita liittolaisia ympäri maailmaa ja ulkoisia voimia, jotka muuttavat vanhat ystävät vihamiehiksi. Elokuvan tähtikaartiin kuuluvat Keanu Reeves, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Donnie Yen, Hiroyuki Sanada ja Shamier Anderson.”

Kilpailu | Yli 300 lippua Manaaja: Uskon merkki -ennakkonäytökseen nyt jaossa!

TULOSSA MYÖS

12 Mighty Orphans – 1. lokakuuta
Plane – 1. lokakuuta
The Fabelmans – 1. lokakuuta
The Imitation Game – 2. lokakuuta
Zola – 8. lokakuuta
Everybody Loves Diamonds (kausi 1) – 13. lokakuuta
Where the Crawdads Sing – 17. lokakuuta
Child 44 – 20. lokakuuta
Nandor Fodor and the Talking Mangoose – 20. lokakuuta
The Duke – 21. lokakuuta
Barbarian – 26. lokakuuta
The Invitation – 28. lokakuuta

Muropaketin uusimmat